Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Carte > La cumparaturi cu Minnie – Sophie Kinsella

La cumparaturi cu Minnie – Sophie Kinsella

La cumparaturi cu Minnie” continua seria de romane construite de autoarea Sophie Kinsella in jurul Rebeccai Bloomwood, carti traduse pana acum in peste treizeci de limbi. In ultima aparitie din seria „La cumparaturi…”, Rebecca Brandon, nascuta Bloomwood are o fiica, Minnie, in varsta de doi ani, care deja a preluat obiceiurile mamei: determinarea precoce si dependenta de produsele cu etichete de marca.

Mai rau, Minnie pare sa fie insasi intruchiparea vocii din capul lui Becky, care n-o lasa sa spuna „nu” cand vine vorba de hainele de designer, cu cele mai dragute accesorii. Insa criza financiara loveste si familia Brandon, iar Luke, cu capul mai pe umeri, o convinge pe Becky sa devina din „fashionista”, un pic mai „recesionista” si, eventual, sa poarte hainele din sifoniere mai mult de o singura data.

Cand se apropie ziua lui de nastere, Becky incearca sa organizeze o petrecere surpriza, dar cu buget limitat pare imposibil. Situatia scapa de sub control si explodeaza in secvente improbabile, de un umor nebun.

A trecut o vreme de cand fanii lui Sophie Kinsella au avut ocazia sa se bucure de aventurile eroinelor sale, insa romanul „La cumparaturi cu Minnie” va fi o recompensa.

  • „Cine-ar fi crezut ca Becky Brandon, cu dorinta ei nestapinita de a bate magazinele marilor firme si de a pune mina pe orice chilipir, poate avea o rivala? Ei bine, iata ca si-a gasit nasul in chiar micuta Minnie, nestapinita ei fiica. Ce urmeaza este usor de imaginat.” (Publishers Weekly)
  • „Chick-lit sau nu, nimic nu sta in calea dorintei de lucruri stralucitoare a lui Minnie, mezina familiei Brandon, care abia ce a invatat sa mearga si a plecat la cumparaturi.” (St. Petersburg Times)
  • „Striga tot timpul «Al meeeu! Al meeeu!», vrea mereu cite ceva si nimic nu o opreste. Minnie este vocea irezistibila din capul lui Becky, care-i face viata si mai aventuroasa.” (Booklist)

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus