Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Carte > La cumparaturi cu sora mea

La cumparaturi cu sora mea

In noul roman, Becky este acum maritata cu Luke, dar a ramas acelasi personaj iesit din comun, gata sa fuga pe carbuni incinsi daca la capatul lor se afla ceva interesant de achizitionat, sau care omite sa-i spuna sotului ei ca a comandat o masa cu zece scaune din Sri Lanka, uitind cu desavarsire ca mai cumparase una din Danemarca.

La intoarcerea din luna de miere, Becky descopera socata ca are o sora mai mare cu doi ani, Jessica, de care tatal sau nu ar fi avut nicicind habar daca aceasta nu ar fi pornit pe urmele oricarui prezumtiv membru de familie, pentru a-l avertiza asupra unei boli de singe ereditare.

Becky n-a mai fost de mult atat de fericita. Poate de cand si-a cumparat de la Milano, prin interventia gentila a unui mafiot, o geanta cu adevarat angelica, de 2.000 de euro.

De acum, chiar daca Luke va fi iar inghitit de pasiunea lui pentru munca, ea va avea ce face. Va colinda magazinele cu proaspata ei sora. Soarta ii joaca insa o noua festa. Jessica este pasionata de geologie, duce o viata simpla, iubeste tehnica, uraste cumparaturile si… are chiar economii uriase in cont.

Becky se straduieste din rasputeri sa stabileasca o relatie cu Jess, dar incercarile ei se soldeaza cu un esec catastrofal. Simtindu-se brusc parasita de toti cei dragi, constransa la reduceri de buget si fara serviciu, Becky face o ultima tentativa de reconciliere cu Jess.

In urma acestei aventuri, pline de umor, de tensiune si de emotie, Becky se impaca atat cu sora ei (constatand ca se aseamana mai mult decat au crezut), cat si cu Luke, pe care credea ca l-a pierdut definitiv.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus