Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Carte > La cumparaturi in rochie de mireasa

La cumparaturi in rochie de mireasa

Fie ca recunoaste, fie ca nu, orice fata a visat, cel putin o data, la nunta ca-n povesti in care ea este printesa absoluta, cea mai frumoasa si mai norocoasa persoana de pe pamant. Becky Bloomwood, eroina romanului „La cumparaturi in rochie de mireasa”, nu face nici ea exceptie de la regula.

Si, ca orice femeie care se respecta, isi convinge cu subtilitate partenerul ca este momentul sa o ceara in casatorie. Luke ii depaseste asteptarile, gasind o metoda inedita si emotionanta de a-i pune intrebarea cu raspuns deja sugerat.

Din acest moment, incepe un adevarat carusel al pregatirilor pentru marele eveniment, complicat de faptul ca eroina pur si simplu nu stie ce sa aleaga: o nunta in stil traditional, dupa dorinta mamei sale, in Oxshott, oraselul tipic englezesc in care s-a nascut, sau o nunta fastuoasa, la cea mai ravnita locatie din New York, Hotelul Plaza, organizata de Elinor, simandicoasa mama a lui Luke. Evident, nici una dintre parti nu este la curent cu cealalta nunta.

Ce va face Becky? Ambele nunti sunt demarate simultan, ca doua trenuri care au pornit din statie si se apropie cu viteza de destinatie. Care va fi de aceasta data miracolul salvator?

  • „Un nou bestseller din seria irezistibilei shopaholice Becky Bloomwood!” (Booklist)

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus