Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > La taifas: Concerte de vis in 2008

La taifas: Concerte de vis in 2008


U2
Record de 22 de premii Grammy, 170 milioane de albume vandute, 31 de ani de activitate. U2 sunt inepuizabili si niciodata depasiti. Ar fi, indiscutabil, concertul anului. Asa cum au fost Depeche Mode in 2006 si The Rolling Stones in 2007. Desigur, poate pe tine personal te-a atins mai mult Muse sau… Marilyn Manson, dar trebuie sa recunosti ca altii sunt „greii” care au decenii de muzica in spate si un grad de notorietate superior. U2 se incadreaza la categoria „legende in viata” si ar umple cu siguranta un stadion. E drept ca din 2004 n-au mai scos un album, dar cu zecile de mega-hituri pe care le-au creat isi asigura oricand un setlist de concert impecabil. Cum ar rasuna pe Lia Manoliu vocea lui BONO (si a noastra!) cantand memorabilul „One”? Sau gemetele inconfundabile din „Sunday Bloody Sunday”? Sau acordurile orientale din „Misterious Ways”?


MADONNA
Poti s-o acuzi de „comercialitate”, poti sa strambi din nas la auzul injectiilor cu botox pe care si le face, poti sa urli ca te-ai saturat pana peste cap de costumatiile ei de scena socante, dar nu poti sa-i negi statutul de artista. Probabil este cea mai cunoscuta cantareata din lume – „Regina pop” este incontestabil. De MADONNA au auzit pana si bunicii tai si vor auzi si nepotii nepotilor. Deci, are asigurat succesul oricarui concert. Madonna trebuie obligatoriu bifata in carnetelul cu „concerte pe care nu trebuie sa le ratezi in viata”. Speram s-o facem si noi, la anul.


MAROON 5
Au debutat in 2002 cu albumul „Songs about Jane”. Versuri pe alocuri misogine si explicite sexual, videoclipuri la fel de fara perdea. Multe posturi TV au optat pentru varianta cenzurata a videoclipului „This love”, in care secventa de sex dintre carismaticul solist Adam LEVINE si iubita lui de atunci, modelul Kelly McKEE, era acoperita partial de o perdea de flori. Dupa cateva hituri, febra MAROON 5 parea ca s-a stins. Baietii au scos al doilea lor album abia dupa 5 ani. Dar sunt din nou pe val. Care speram sa ne inece si pe noi…

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus