Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Muzica > Lansare videoclip: Beyonce – Why don’t you love me

Lansare videoclip: Beyonce – Why don’t you love me

video_youtube

„Why don’t you love me”, noul videoclip al lui Beyonce este atipic, cu accente retro, in stilul anilor ’60. Regizat de Bee Z si Melina Matsoukas, cea care a realizat si „Rude boy” al Rihannei, videoclipul o prezinta pe B.B. Homemaker, un personaj cu o infatisare foarte sexy, in stil pin-up. Cu acest nou videoclip, Beyonce continua sa opteze pentru look-ul in stil Betty Page folosit si in videoclipul cu Lady Gaga, „Videophone”.

In „Why don’t you love me”, Beyonce are un rol hazliu: spala vasele, calca, bea si fumeaza, plangandu-se non stop ca barbatul ei nu o iubeste. Chiar daca munceste din greu, outfit-urile ei sunt sexy: camasi descheiate, pantaloni mini Daisy Duke, in stilul celor din videoclipul „Crazy in love”, si pantofi cu toc inalt. Cel mai amuzant moment este atunci cand, tot maturand si stergand praful, cantareata ajunge sa isi lustruiasca premiile Grammy castigate.

Piesa „Why don’t you love me” este compusa de sora lui Beyonce, Solange Knowles, si este un bonus de pe cel mai recent album al cantaretei, „I Am… Sasha Fierce”, recent relansat.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus