Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Muzica > Lansare videoclip: Enrique Iglesias – I like it

Lansare videoclip: Enrique Iglesias – I like it

video_youtube

Noua melodie a lui Enrique Iglesias se numeste „I like it” si este cantata in colaborare cu rapperul Pitbull, fiind o combinatie intre ritmurile pop cu care ne-a obisnuit Enrique si ritmuri hip-hop in engleza si spaniola, tipice pentru Pitbull. De asemenea, piesa imprumuta elemente din melodia „All night long” a lui Lionel Richie.

Videoclipul piesei „I like it” prezinta o petrecere intr-o casa in care Enrique Iglesias se misca ca si cum ar sfida gravitatia, inconjurat de petrecarete sexy. Petrecerea se sfarseste cu o distractiva bataie cu perne.

Enrique Iglesias isi mentine look-ul de sex simbol latin, desi canta in limba engleza. In videoclip, el poarta o tinuta casual, din care nu lipsesc bijuteriile, tipice pentru cantaretul spaniol.

Piesa „I like it” face parte din coloana sonora a show-ul ui american produs de MTV, „Jersey shore”, si este produsa de Red One. „Sunt un fan al postului MTV si ma simt foarte bine sa fiu asociat cu ei”, a declarat Enrique Iglesias.

  • „I like it” este un single extras de pe viitorul album al lui Enrique Iglesias, numit „Euphoria”, care va fi lansat in SUA in iulie 2010.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus
\n