Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Muzica > Lansare videoclip: Enrique Iglesias – I like it

Lansare videoclip: Enrique Iglesias – I like it

video_youtube

Noua melodie a lui Enrique Iglesias se numeste „I like it” si este cantata in colaborare cu rapperul Pitbull, fiind o combinatie intre ritmurile pop cu care ne-a obisnuit Enrique si ritmuri hip-hop in engleza si spaniola, tipice pentru Pitbull. De asemenea, piesa imprumuta elemente din melodia „All night long” a lui Lionel Richie.

Videoclipul piesei „I like it” prezinta o petrecere intr-o casa in care Enrique Iglesias se misca ca si cum ar sfida gravitatia, inconjurat de petrecarete sexy. Petrecerea se sfarseste cu o distractiva bataie cu perne.

Enrique Iglesias isi mentine look-ul de sex simbol latin, desi canta in limba engleza. In videoclip, el poarta o tinuta casual, din care nu lipsesc bijuteriile, tipice pentru cantaretul spaniol.

Piesa „I like it” face parte din coloana sonora a show-ul ui american produs de MTV, „Jersey shore”, si este produsa de Red One. „Sunt un fan al postului MTV si ma simt foarte bine sa fiu asociat cu ei”, a declarat Enrique Iglesias.

  • „I like it” este un single extras de pe viitorul album al lui Enrique Iglesias, numit „Euphoria”, care va fi lansat in SUA in iulie 2010.

Comments

comments

Lasă un răspuns