Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Muzica > Lansare videoclip: Rihanna – "Te amo"

Lansare videoclip: Rihanna – "Te amo"

video_youtube

In paralel cu recent lansatul videoclip „Rockstar 101”, Rihanna a pregatit si videoclipul pentru piesa „Te amo”, inclusa tot pe albumul „Rated R”, lansat in noiembrie 2009.

Filmat intr-o locatie de basm – un castel din secolul al XVI-lea, care se afla in suburbiile Parisului – „Te Amo” o prezinta alaturi de Rihanna pe Laetitia Casta, cunoscutul fotomodel francez, care interpreteaza rolul de iubita a cantaretei.

Videoclipul este asadar unul sexy si provocator, cele doua vedete atingandu-se, sarutandu-se si se comportandu-se ca si cum ar fi indragostite patimas.

Regizorul videoclipului este Anthony Mandler, cel care a colaborat cu Rihanna si la „Take a bow”, „Russian roulette” si „Disturbia”. El a declarat: „Sunt foarte mandru de ceea ce am realizat. Ne-am urmat instinctele si am creat ceva special. Unele dintre cele mai bune lucruri in a fi un artist este sa creezi controversa”, a adaugat Anthony Mandler.

  • Piesa „Te Amo” a fost compusa de James Fauntleroy, cel ce a produs si duetul lui Jordin Sparks cu Chris Brown, „No Air”, si piesa „Love Sex Magic” a lui Ciara.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus