Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > Legatura intre sex si salariu

Legatura intre sex si salariu

Persoanele care fac sex de cel putin patru ori pe saptamana castiga un salariu mai mare decat cei mai putin activi din punct de vedere sexual. Acestea sunt concluziile unui studiu realizat in Grecia, care a urmarit sa stabileasca legatura intre sex si salariu si la intrebarile caruia au raspuns persoanele majore din din 7.500 de familii.

Respondentii au oferit informatii legate de frecventa actelor sexuale, slujba, salariu si orele de munca efectuate saptamanal. Studiul a dovedit ca cei doi factori – activitatea sexuala si salariile mari – sunt corelati. Astfel, persoanele care fac sex frecvent tind sa fie mai fericite, sa aiba o incredere de sine mai mare, o capacitate de rationament mai mare si sunt ferite de pase depresive, iar toate acestea le fac mult mai eficiente la locul de munca si implicit beneficiaza de salarii mai mari.

  • 4 mituri despre sex

Studii anterioare au aratat ca angajatii cu probleme de sanatate tind sa aiba salarii mai mici din cauza lipsei de productivitate si, in unele cazuri, din cauza discriminarii.

Potrivit noului studiu, o activitate sexuala mai mare ajuta oamenii sa fie mai fericiti si mai sanatosi. Iar oamenii fericiti si sanatosi tind sa fie mai productivi si sa realizeze astfel castiguri mai mari.

Pe de alta parte, mai exista un factor care ar putea explica legatura pozitiva dintre o activitate sexuala ridicata si salarii mai mari. Persoanele care au salarii mari sunt mult mai dorite ca parteneri, ceea ce inseamna ca au sansa de a avea o activitate sexuala mai mare.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus