Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > Legile frumusetii perfecte

Legile frumusetii perfecte

Aplicand cele trei legi care-ti armonizeaza universul interior, vei fi mai multumita de tine si vei radia de frumusete.

1. Legea echilibruluihttp://localhost/femeia/wp-content/uploads/2013/03/12/shutterstock-39748675-mica.jpg

Presupune sa ai o masura in toate – in ceea ce mananci, in cat te odihnesti si cum muncesti, in felul cum iti traiesti viata in general. Nimic in plus, nimic in minus. Un intelept chinez rostea candva: „Acela care e stapan pe el insusi va obtine o mare fericire!“ A face totul cu moderatie si insotita de dorinta de a atinge echilibrul iti dau incredere in tine. Iar starea de armonie in suflet te infrumuseteaza si la exterior!

2. Legea iubirii

„Acela care nu a iubit niciodata inseamna ca nu a trait niciodata“, zice un vechi proverb. Iubirea trezeste la viata, are puterea de a misca muntii si de a face din cele mai imposibile ganduri visuri posibile. Asa ca, daruieste-ti sufletul cu curaj – iubirea te va ajuta sa treci mai lin prin problemele vietii. Ofera ce-i mai bun in fiecare moment al zilei. Cand iubesti, esti mai frumoasa!

3. Legea optimismului

„Voiosia si multumirea sufleteasca sunt tratamente de infrumusetare foarte bune si responsabile pentru pastrarea aspectului tineresc,“ spunea Dickens. Urmeaza-I sfatul si bucura-te de viata, incepand chiar cu lucrurile simple. Nu lua totul atat de in serios. Stiai ca atunci cand te incrunti folosesti mai multi muschi decat cand zambesti? Asa ca razi cu gura pana la urechi. Fericirea iti lumineaza chipul!

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus