Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Lenny Kravitz va concerta la Bucuresti

Lenny Kravitz va concerta la Bucuresti

Primul mare concert confirmat pentru anul viitor este cel al lui Lenny KRAVITZ. Data si locatia exacta: 26 iulie 2008, Stadionul Cotroceni (Progresul). Lenny Kravitz este unul dintre cei mai apreciati cantareti din ultimii 20 de ani, castigator a 4 premii Grammy consecutive pentru cel mai bun artist rock, intre 1999 si 2002.

Carismaticul Lenny a dovedit inca de la debut ca este mai mult decat un cantaret cu mare trecere la femeile frumoase si de succes – vezi relatiile cu Nicole Kidman, Adriana Lima, Vanesa Paradis, Natalie Imbruglia sau Penelope Cruz. Stilul lui inconfundabil, o combinatie originala de influente soul, funk, reggae, hard rock si folk, si hiturile de succes („Are You Gonna Go My Way”, „If You Can’t Say No”, „I belong to you”, „Fly Away”, „American Woman”, „Again”, „Believe in me”, „Dig In”), i-au adus atat aprecierea publicului, cat si numeroase premii BRIT, MTV, American Music, Billboard si Grammy.

Dupa ce a lansat sapte albume si o colectie „Greatest Hits”, care s-au vandut in peste 20 de milioane de exemplare in intreaga lume, Lenny Kravitz pregateste un nou album de studio: „It Is Time For A Love Revolution”. Lansarea va avea loc in februarie 2008, iar materialul va fi promovat si in cadrul unui turneu mondial.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus