Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Leo DiCaprio: "Am auzit de frumusetea romancelor"

Leo DiCaprio: "Am auzit de frumusetea romancelor"

STORY: Ultima data cand ai facut pereche cu Kate Winslet a fost pentru „Titanic”. Dupa isteria creata in jurul tau, nu prea mai poti sa faci nimic fara sa fii urmarit de fani, paparazzi… Cum e?

LEONARDO: Trebuie sa admit ca nu au fost vremuri usoare si nu am stiut cum sa fac fata situatiei. Aveam atunci 22 de ani. Isteria de dupa „Titanic” a fost bizara, iar eu nu am vrut sa fiu genul de om care nu poate iesi din casa fara ca lumea sa innebuneasca instantaneu. Ar fi fost stanjenitor. Am vrut sa fiu luat in serios ca actor, nu sa devin idolul adolescentelor.

STORY: Cum te-ai schimbat de atunci?
LEONARDO: M-am maturizat mult. Nici acum nu sunt obisnuit cu celebritatea, dar pot manageria situatia mult mai bine. Stiu ca e parte din joc si am acceptat asta. Obisnuiam sa petrec mult, acum prefer sa ma duc la meciurile celor de la L.A. Lakers sau sa invit prieteni acasa, la un pahar de vin. S-au schimbat lucrurile… Sunt un om batran acum.

STORY: Cum a fost reunirea cu Kate Winslet pentru filmul „Nonconformistii” ( „Revolutionary Road”)?
LEONARDO: Grozava! Noi am ramas prieteni apropiati si ne-am dorit mereu sa mai facem un film impreuna. Numai ca nu aveam scenariul potrivit. Cand Kate m-a sunat si mi-a povestit despre ideea cu „Nonconformistii”, am citit scenariul si am acceptat… clar! Numai ca scenele de dragoste au fost putin mai complicate de data asta, caci Sam Mendes, sotul lui Kate, era regizor. A fost ciudat sa o sarut pe Kate pasional in fata lui. Din fericire, Sam nu e gelos.

STORY: Saruta Kate mai bine decat in urma cu ani?
LEONARDO: Da, clar! Numai ca sarutarile au parut cumva familiare, desi „Titanicul” l-am facut cu zece ani in urma. Insa pot sa va asigur ca nu am mai sarutat-o pe Kate de atunci.

STORY: Filmul vorbeste despre lucrurile care pot merge rau intr-un mariaj. Te-ai gandit vreodata serios sa te insori?
LEONARDO: Cu siguranta, vreau sa-mi intemeiez o familie, dar nu pot sti cand se va intampla asta. Pentru moment, sunt foarte ocupat cu cariera. Sunt norocos ca-mi pot alege rolurile si nu vreau sa compromit asta. E foarte dificil sa ramai in top la Hollywood, iar eu vreau sa mai filmez niste ani inainte sa devin capul unei familii.

STORY: Noi suntem o revista romaneasca. Ce stii despre Romania?
LEONARDO: Am auzit multe lucruri bune despre tara voastra. Despre peisaje, despre frumusetea romancelor, despre amabilitatea oamenilor. Asta e cel mai important aspect pentru mine: oamenii generosi si amabili. Iar acesta e un lucru pe care l-am remarcat in multe tari est-europene.

STORY: Suporti criticile?
LEONARDO: Absolut. Spre deosebire de multi dintre colegii mei, eu citesc ce scrie presa despre mine. E foarte interesant sa afli ce crede lumea despre munca ta. E placut si sa primesti complimente, dar trebuie sa ai grija. Cand eram mai tanar, cream o falsa interpretare a complimentelor; lumea imi lauda munca si credeam automat ca am si mai multa putere. Am fost foarte aproape sa devin arogant si sa traiesc intr-o lume inchipuita. Din fericire, m-am trezit inainte sa fie prea tarziu.

STORY: Cat de dificil e sa fii atat de mult timp departe de prieteni si familie?
LEONARDO: Poate sa fie foarte ciudat. Filmezi undeva cateva luni si, cand revii acasa, constati ca totul s-a schimbat. Una dintre prietenele mele e insarcinata, alta s-a despartit de iubit, iar a treia s-a mutat in alt oras.

  • Afla ultimele stiri mondene de pe site-ul www.story.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus