Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > 5 km de internet gratis pe plajă

5 km de internet gratis pe plajă

De la 1 iulie, vei putea naviga nestingherită pe internet pe plaja și promenada din Mamaia, între Hotel Malibu și Hotel Vega.

Pe această zonă au fost instalate 64 de puncte de acces wi-fi, fiecare putând susține un maximum de 500 de utilizatori conectați în același timp. În total, peste 30.000 de utilizatori vor putea fi conectați în același timp.

Așa că nu rata ocazia să le împărtășești prietenilor aventura ta pe plajă, plimbarea cu banana ori cele mai haioase selfie-uri. Iar dacă întâmpini eventuale dificultăți, apelează la ajutorul instructorilor autorizați de surf pe web, pe care-i vei găsi chiar lângă tine, pe plajă. Inedit este faptul că operatorul permite conectarea oricărui utilizator de telefoane mobile sau tablete, indiferent de rețeaua mobilă la care ești abonat.

Pentru a te conecta gratuit la rețeaua de wireless, introdu adresa corectă de email și vei primi acces automat pentru 48 de ore. Pentru o nouă sesiune de internet gratuit, nu trebuie decât să reintroduci adresa de email. În plus, intri automat în tragerea la sorți pentru câștigarea unei boxe wireless Huawei și primești discount-uri de până la 200 de lei pentru cumpărături pe arsis.ro, valabile până în luna septembrie.

Rețeaua se numește Arsis.ro Free Wi-Fi și va fi disponibilă 24 ore din 24, 7 zile din 7, de la 1 iulie până la 31 Iulie 2016, gratuit.

 

Citește și:

Top 10 alimente care te ajuta sa te bronzezi

Dieta pentru bronz de vedeta

Siguranta copiilor pe internet

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus