Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > Ai o zi proasta. Cum iti ridici moralul?

Ai o zi proasta. Cum iti ridici moralul?

Ziua proastă se cunoaşte de dimineaţă. În clipa în care am deschis ochii ştim dacă vom avea o zi bună sau nu. Nu mai curge apa, nu mai este cafea sau vecinul de deasupra pune gresie la ora 7 dimineaţa – acestea sunt doar câteva mici semne care ne spun că  toată ziua ne vom confrunta doar cu probleme.

Şi dacă totuşi în sufletul nostru avem speranţa că nu va fi aşa, această mică speranţă este imediat spulberată în momentul în care ajungem la birou – avem cinci şedinţe programate iar noi ştiam doar de două; nu ne găsim agenda şi în grabă vărsăm cafea pe cămaşă; şeful este nervos şi are nevoie de noi. Este o totală nebunie care va continua încă opt ore!
La sfârşitul programului nu eşti doar obosită, eşti chiar supărată pe această zi care nu ţi-a oferit nimic bun.
Dar ce faci pentru a ieşi din această stare? Ce soluţii ai pentru a-ţi readuce zâmbetul pe buze?
Dacă nu ştii, iată câteva idei pentru a-ţi ridica moralul.
1.Ieşi la o cafea cu o prietenă. După ce te vei plânge de ziua groaznică de care ai avut parte te vei simţi mai bine. Veţi râde, veţi povesti verzi şi uscate, iar până vei pleca acasă vei fi şi uitat de această zi urâtă.
2.Cumpără-ţi ceva ce îţi doreai de mult. În fiecare zi treci prin faţa unei vitrine, şi în fiecare zi îţi fug ochii la aceeaşi pereche de pantofi. Acum e momentul să îi cumperi. Când vei vedea ce frumos vin în picior vei uita imediat cât ai alergat azi şi cât de rău te dor picioarele.
3.Mergi la un salon de înfrumuseţare. Unde în altă parte te simţi mai relaxată decât la un salon unde toată lumea iţi face pe plac şi de unde pleci mereu frumoasă?
4.Comandă-ţi mâncarea preferată. Tot timpul ai grijă de silueta ta şi eviţi pe cât posibil să mănânci pizza, deşi îţi place la nebunie. Ai avut o zi grea aşa că azi ai voie să mănânci orice, chiar şi îngheţată de ciocolată. Dar doar azi, da?
Chiar dacă se întâmplă să mai avem şi zile proaste este foarte important să ştim cum să ni le facem mai frumoase.
Tu ce faci pentru a-ţi ridica moralul după ce ai avut o zi proastă?
Citeste si:

Comments

comments

Leave a Reply