Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > Balul Bucureștiului Interbelic – ediția a VII-a

Balul Bucureștiului Interbelic – ediția a VII-a

Fundația Calea Victoriei te invită vineri, 7 iunie 2019, de la ora 20.00, la a șaptea ediție a Balului Bucureștiului Interbelic. În decorul de poveste oferit de sala Bizantină a Cercului Militar Național, te așteaptă magia balurilor fastuoase ale anilor ’20 și ‘30. Pentru o seară, doamnele cochete și gentlemenii dichisiți vor fi oaspeți de seamă ai unui party retro care se anunță a fi de neuitat.

Fii parte dintr-un film cu decoruri senzaționale, costume de epocă rafinate, muzică live de calitate, dans, premii (concursul de costume retro sau cel de dans) și elemente surpriză!

Eleganță, fast, bun gust și, mai ales, distracție – iată ce vei găsi pe 7 iunie în cele două săli puse la dispoziție de Cercul Militar Național: sala Bizantină și cea Gotică. Este cadrul perfect să socializezi, să cunoști oameni noi sau să petreci în stil interbelic alături de familie și prieteni.

Taxa de participare la Bal este de 150 de lei. Copiii sub 7 ani pot participa gratuit, în limita locurilor disponibile. Înscrieri se fac pe [email protected]

Comments

comments

Leave a Reply