Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > Brian Clement susține conferința “FOOD is MEDICINE” la București

Brian Clement susține conferința “FOOD is MEDICINE” la București

Brian şi Anna-Maria Clement vor susţine pe 2 iulie de la ora 10:00 conferinţa FOOD is MEDICINE la Hotel Caro din capitală. 
 
Conferinţa FOOD is MEDICINE este susținută de inițiatorii celebrului Hippocrates Health Institute din West Palm Beach, Florida și este centrată pe modalităţile inovative şi alternative de vindecare ale anumitor boli.
 

Subiectele de mare interes pentru public vor fi legate de tratarea cancerului și a diabetului zaharat.  Brian va arăta cum alimentaţia RAW poate ameliora sau vindeca anumite forme de cancer sau cum se poate vindeca diabetul. 
Anna-Maria Clement va vorbi despre legătura dintre minte, corp, spirit şi găsirea metodei perfecte de a rămâne sănătoşi.
 

Workshop pe 1 iulie 

Pe 1 iulie Brian Clement va susţine şi un workshop de 1 zi, unde  va aprofunda subiecte legate de prevenirea îmbătrânirii şi vindecarea bolilor și va avea o sesiune extinsă de întrebări și răspunsuri. Workshop-ul se adresează atât profesioniştilor (medici, terapeuţi, nutriţionişti), cât şi persoanelor cu diverse afecţiuni şi boli cronice, deschise spre aflarea informaţiilor despre metode alternative de tratament.
 

Hippocrates Health Institute 

Are o vechime de 60 de ani şi este unul dintre cele mai cunoscute centre de vindecare prin terapii alternative şi nutriţie. Institutul a făcut sute de studii şi observaţii referitoare la modul în care mâncarea contribuie la menţinerea unei vieţi sănătoase şi la vindecarea sau ameliorarea multor afecţiuni.  
  
Accesul la Conferinta “FOOD is MEDICINE” este gratuit si se face pe baza inscrierilor prealabile pe www.dogoodacademy.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus