Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > Ce spun bijuteriile despre tine

Ce spun bijuteriile despre tine

 

Ne alegem podoabele in functie de tinuta, de coloritul si stilul ei, dar si de starea de spirit din ziua respectiva. Insa observam, in timp, ca avem preferinte oarecum constante intr-ale bijuteriilor, iar aceste preferinte vorbesc despre noi. Uita-te in cutia cu bijuterii, vezi ce stil predomina si afla amanunte pe care poate nu le stiai despre felul tau de a fi. Afla de la noi ce spun bijuteriile despre tine!

Ce preferi? Lantisoare fine, pretioase, ori coliere masive? Bijuteriile preferate vorbesc despre personalitatea ta!

Inele si coliere supradimensionate

Daca iti plac gablonturile impunatoare – colierele masive, bratarile extravagante si inelele ce ocupa jumatate din deget, esti o persoana extrem de activa social si care adora sa iasa in evidenta prin tinuta ei. Esti sufletul petrecerii, cu o personalitate vesela si generoasa ce anima starea de spirit a celor din jur.
Ai grija ca: poti deveni obositoare.

Bijuterii naturale

Porti indeosebi bratari din lemn ori sfoara, coliere din scoici si panza brodata, podoabe in forma de gaze si flori? Esti o mare iubitoare de natura, de plimbari in aer liber, de calatorii cu cortul si drumetii pe munte. Pragmatica si cu picioarele pe pamant, cand vine vorba de oameni nu-ti pierzi usor capul, insa natura te fascineaza.
Ai grija ca: poti deveni o singuratica.

Eleganta clasica

“Diamonds are girl’s best friend” e un vers scris parca special pentru tine. Iti plac bijuteriile scumpe, create de case renumite si porti si bijuterii vechi, de familie, primite de la mama sau bunica. Daca te regasesti in acest portret, esti feminitatea intruchipata. Ai prieteni putini, dar buni, succes la barbati si nu suporti mediile care nu-ti ofera maximum de confort.
Ai garija ca: tinzi sa devii cam snoaba.

Totul la set

In cutia ta de bijuterii gasesti mai mult seturi – cercei, colier si inel din aceeasi “familie”, perfect asortate? Acest aspect dovedeste nevoia ta de control si siguranta. Esti perfectionista, organizata si foarte constiincioasa, plus o gazda excelenta si-o buna vorbitoare. Cand este nevoie (in job sau in familie) de un om pe care se poate pune baza, la tine se apeleaza.
Ai grija ca: unii pot profita de amabilitatea ta.

 

Comments

comments

Leave a Reply