Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > Cea mai sexy vegeratiană, Mimi Kirk, vine în România!

Cea mai sexy vegeratiană, Mimi Kirk, vine în România!

Numită de PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) „cea mai sexy vegetariană de peste 50 de ani”, Mimi Kirk va susține în luna iunie la București conferința “How to Live Raw in Romania”.
Are 77 de ani, arată impecabil și a cucerit întreaga lume cu cărțile ei despre cum să trăiești sănătos. Este vegetariană de la 30 de ani și în ultimii ani a ales stilul de viață raw vegan. La vârsta de 70 de ani a fost votată de PETA „cea mai sexy vegetariană de peste 50 de ani”.
Este autoarea mai multor best seller-uri internationale, „Live Raw”, „Live Raw around the world” și “The Ultimate Book of Modern Juicing”. Celebra americancă Mimi Kirk vine pentru prima orară în România în cadrul VegFest și le promite românilor o întâlnire memorabilă.
Mimi Kirk
„La 30 de ani m-am decis sa nu mai mănânc hrană de origine animală și am devenit vegetariană. A fost mai degrabă o alegere spirituală. Apoi, am decis sa devin raw vegană și să împart experiența mea cu întreaga lume” – Mimi Kirk.

Supriza oferită de Do Good Academy și The Code este lansarea cărții “The Ultimate Book of Modern Juicing”, în limba română, cu ocazia evenimentelor lui Mimi Kirk în România.
 
Speaker internațional, coach de renume mondial, avocat al vieții sănătoase și longevității, Mimi Kirk se va întâlni cu publicul român pe 11 iunie de la ora 9.30, la Palatul Ghica Tei din capitală unde va susține conferința “How to Live Raw in Romania”. În deschiderea Conferinței lui Mimi, The Code va prezenta cel mai avansat program de juicing – detox pentru corp, minte și spirit din România.
 
Vineri, 10 iunie de la ora 18:00, publicul pasionat de alimentația sănătoasă va avea bucuria să socializeze cu Mimi Kirk, cel mai cunoscut chef raw vegan. Acest eveniment concept va transcende parametrii unei cine uzuale, pornind de la locația neconvențională, decorul ales, performance-ul artistic, meniul complex până la selecția de vinuri organice compatibile. Este ocazia unică să guști mâncărurile fine recomandate de Mimi în cadrul unei companii antrenante – “Dinner with Mimi Kirk”.
LiveRaw1920X1080_Dinner-3
„How to Live Raw in Romania”, cu Mimi Kirk, este un eveniment unic pentru toți cei care își doresc să învețe să trăiască sănătos! Biletele pentru evenimentele lui Mimi Kirk la București sunt disponibile pe www.dogoodacademy.ro Un eveniment susținut de Asociația Vegetarienilor din România și The Code.

Comments

comments

One thought on “Cea mai sexy vegeratiană, Mimi Kirk, vine în România!

Lasă un răspuns

Sus