Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > (P) Detastaturizarea Romaniei la PizzaHut

(P) Detastaturizarea Romaniei la PizzaHut

De câte ori ai ieșit la masă în oraș și mai de voie, mai de nevoie, ai început să butonezi telefonul? Ei bine, Pizza Hut a observat că prea multă lume face asta și a lansat o nouă campanie ce încurajează românii să redescopere bucuria meselor în oraş.

Pornind de la o problemă reală, mâncatul deasupra tastaturii, campania își propune să “detastaturizeze” mesele românilor. Odată cu lansarea campaniei, Pizza Hut adaugă în meniu trei oferte noi și variate, delicioase, un motiv în plus pentru români să ia masa în oraș, alături de colegi sau prieteni.

Suntem din ce în ce mai ocupați, iar mâncatul pe tastatură pare o soluție să câștigăm timp. Aceasta este realitatea de la care am plecat și pe care ne-am propus să încercăm să o schimbăm prin noua campanie Pizza Hut. Ne bazăm pe atmosfera primitoare și serviciile de înaltă calitate din restaurantele noastre, dar și pe un mesaj relevant, transmis cu umor, pe care îl susținem cu trei oferte noi și avantajoase. În acest fel, sperăm ca mesele în oraș să devină o prioritate pentru cât mai mulți români”, a spus Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.

Detastaturizarea meselor, noua misiune Pizza Hut, este descrisă pe larg în videoclipul campaniei și pe http://www.pizzahut.ro/detastaturizare/.

Meniuri irezistibile

Meniul 1 conține un antreu (la alegere dintre: Bruschette cu roșii și parmesan, cornulețe, cartofi copți, simpli sau cu Mozzarella) sau o salată Fresh + o pizza mică, la prețul special de 15,9 lei.

Meniul 2 include un antreu (la alegere dintre Caprese și Quesadilla) sau o salată Caesar + o pizza mică sau o porție de paste Sautee (oricare rețetă, exceptând Penne Quattro Formagii, Tagliatelle al Salomne și Penne Alfredo Carnivore), la prețul de 22,9 lei.

Meniul 3 conține un antreu (la alegere dintre Quesadilla și Frigărui de legume) sau o salată Caesar + o pizza mică sau o porție de paste Sautee (oricare rețetă, exceptând Penne Quattro Formaggi, Tagliatelle al Salmone și Penne Alfredo Carnivore) + un desert Dolce Vita, la prețul de 32,9 lei.

Ofertele sunt valabile până pe 5 noiembrie 2015, de luni până duminică, atât în restaurant, cât și la pachet. Rețetele de pizza sunt disponibile pe blaturile Pan, Classic și Thin’n Crispy, dimensiunea mică, din categoriile Favorite, Speciale și Complete.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus