Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > (P) Donează timp pentru prematuri!

(P) Donează timp pentru prematuri!

Campania Grijă pentru Copii, desfășurată de Dorna în parteneriat cu organizația Salvați Copiii România, intră în cel de-al patrulea an de existență. Cu susținerea Simonei Halep, proiectul provoacă românii să-și doneze câteva secunde din timpul lor pentru a oferi o șansă la viață copiilor născuți prematur.

Campania a fost lansată astăzi, în cadrul unui eveniment desfășurat la Teatrul National din București, la care au participat reprezentanți ai Dorna și Salvați Copiii Romania, alături de Simona Halep. Evenimentul a fost deschis printr-un moment susținut de maestrul Horatiu Malaele.

Copiii născuți prematur pot petrece până la 3 luni în incubatoare, pentru a ajunge la parametrii normali de viață, iar în această perioadă, fiecare secundă poate face diferența dintre viață și moarte. Dorna și Simona Halep invită toți românii să se implice în această cauză, donând timp pentru viața copiilor născuți prematur.  Pe site-ul www.dorna.ro, cei care aleg să doneze timp o pot face în două feluri – urmărind clipul de susținere al campaniei sau creându-și propriul clip de susținere. Dorna va aduna secundele donate prin vizionarea clipurilor de susținere, iar de fiecare dată când se cumulează echivalentul a 3 luni, va dona câte un echipament de specialitate dedicat îngrijirii copiilor născuți prematur.

Campania Grijă pentru Copii se va desfășura până la finalul lunii aprilie, sub mesajul „Hai să donăm copiilor născuți prematur timp pentru viață!”. Început în 2013, proiectul susținut de Dorna și Salvați Copiii s-a materializat până acum în dotarea a 40 de maternități și secții de neonatologie cu echipament de specialitate.

Dorna - Grija pentru Copii - Vizual 2016

Foto: PR

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus