Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > Esti designer? Fa costumul pentru ultimul film marca Luc Besson!

Esti designer? Fa costumul pentru ultimul film marca Luc Besson!

Luc Besson a lansat o competiție destinată designerilor din toată lumea, artiștilor în curs de afirmare, designerilor de modă și de costume pentru a participa creativ la crearea de costume care vor fi folosite în următorul său proiect, VALERIAN ȘI ORAȘUL CELOR O MIE DE PLANETE, un SF în care deja și-au anunțat apariția Cara Delevigne, supermodel internațional și actriță în ascensiune, și Dane DeHaan, faimos pentru rolul din serialul TV “True Blood”, care vor fi protagoniștii, Laureline și Valerian, dar și superstarul internațional Rhianna și Clive Owen.

Candidații trebuie să trimită schițele pentru un costum care va fi purtat de oameni, extratereștri, umanoizi și alte creaturi intergalactice într-o scenă care va avea loc la un cocktail political amplasat la bordul stației spațiale Alpha în anul 2580. 

Participanții sunt încurajați să se inspire din acest video:

Vor fi alese creațiile a 20 de artiști, selectate de un juriu format din Luc Besson, Joe Zee, editor-șef Yahoo Style, și Olivier Bériot, creator de costume pentru acest film.

Premiile constau în 1.000 de dolari și șansa ca ținutele câștigătoare să fie purtate de actorii din film.

Termenul limită de înscriere este 27 noiembrie 2015, iar detalii despre modul de înscriere se pot afla de aici: https://www.talenthouse.com/i/design-for-valerian

Succes!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus