Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > Expoziții la Festivalul Național de Teatru

Expoziții la Festivalul Național de Teatru

Festivalul Naţional de Teatru implică şi în acest an memoria vizuală a iubitorilor de arte ale spectacolului prin organizarea unor evenimente şi manifestări expoziţionale menite să se adauge scopului principal al FNT – prezentarea celor mai semnificative creaţii scenice româneşti din stagiunea trecută.

Astfel, pe parcursul celor unsprezece zile de Festival, oferim publicului opt expoziţii, opt locuri de popas care pot induce o dimensiune precisă a efemerului teatrului, prin valoarea de simbol a momentului artistic surprins în imagine: prin intermediul tehnicii fotografice, prin schiţe de decor şi costume, prin afiş, pictură, sau chiar prin obiectul de teatru însuşi.

Cele opt expoziţii – producţii proprii ale FNT, sau realizate în colaborare cu valoroase instituţii de cultură din Bucureşti, printre care:

  • Expoziţie de fotografie – MARIANA MIHUŢ
  • Expoziţie de scenografie – „PANTOFUL DE TEATRU”Expoziţie de fotografie – LABORATOR DE TEATRU. CEHOV | KORDONSKY
  • Expoziţie „NICU ALIFANTIS 45 · 118 · 54 · 61 / A Treisprezecea Noapte”
  • „HAPPINESS” – Expoziţie de fotografie a artistei Dimitra Stasinopoulou
  • În vizită la Galeria de costume de teatru Levintza

Cele 8 expoziţii propuse în această toamnă marelui public de Festivalul Naţional de Teatru vor fi deschise pe întreaga durată a manifestării (între 20 şi 30 octombrie). Detalii pe www.fnt.ro, www.mystage.ro şi pe pagina de Facebook a Festivalului
Naţional de Teatru.

Comments

comments

Lasă un răspuns