Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > Fa-te remarcata la party

Fa-te remarcata la party

Cand ajungi la o petrecere ce se intampla, toate capetele se intorc dupa tine imediat ce intri sau te pierzi in multime? Daca e valabila varianta a doua, citeste mai jos, sa remediezi situatia.

  • Citeste si: 8 tinute sexy pentru un Revelion stralucitor

Inainte de un party, toate trecem prin acelasi ritual: ne machiem, ne coafam, ne dichisim ca sa ne facem remarcate. Unele dintre noi atrag privirile ca un magnet, altele, orice ar face, par invizibile.

Si nu, nu frumusetea face totul sau hainele in ultimul trend. Atitudinea conteaza.

  • Citeste si: Cele mai sexy party-trenduri din 2012 (GALERIE FOTO)

Cucereste-i in patru minute

Psihologii sunt de parere ca impresia celorlalti despre tine se contureaza in primele patru minute dupa ce faci cunostinta, iar prima impresie se bazeaza pe comunicarea nonverbala.

Iata, deci, ce elemente fac diferenta:

  • Cum te imbraci. Nu alege tinute ultima moda in detrimentul celor in care arati bine si te simti excelent. Iar rochiile prea sexy, foarte decoltate tin lumea la distanta, sa stii, contrar impresiei ca atrag ca un magnet.
  • Unde te postezi. Imediat ce intri pe usa, opreste-te, pentru cateva secunde, in partea dreapta a intrarii si fa ochii roata. O sa vezi ca toate privirile vor fi automat atintite asupra ta.
  • Cum mergi. Deplaseaza-te printre invitati cu incredere, dar nu adopta un mers tantos. Tine capul sus, umerii in spate si nu uita sa zambesti.
  • Cum interactionezi. Nu-ti cauta zone de confort precum un colt de camera sau o gasca de cunoscuti. Mergi de la un grup la altul si prezinta-te. Daca te arati increzatoare si prietenoasa, oamenii vor fi vrajiti, din prima clipa, de tine.
     

 

Comments

comments

Leave a Reply