Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > “Femei de admirat” – Eveniment Revista Femeia.

“Femei de admirat” – Eveniment Revista Femeia.

Din această toamnă, revista Femeia. vă invită la o serie de evenimente motivaționale! Ne vom întâlni în fiecare lună și vom cunoaște femei puternice și de admirat, vom povesti și vom face schimb de experiențe.

Prima întâlnire va avea loc joi, 10 septembrie, în București, începând cu ora 18.00. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Admirăm femeile puternice, care au o carieră impresionantă și vi le prezentăm în revista Femeia., la rubrica Femei de admirat. Vă oferim de acum ocazia de a vă întâlni și de a sta de vorbă cu acestea și de a afla de la ele cum au reușit să-și dezvolte cariere de succes, ce le motivează să lupte pentru a se menține în top, ce planuri au sau cum și-au construit afacerile.

Larisa PetriniLarisa Petrini este femeia de top care deschide seria acestor evenimente.

Larisa Petrini este Corporate Wellbeing Strategist și fondator reLife www.relife.com, Health Coach certificat de Institute for Integrative Nutrition din New York şi ambasador Jamie Oliver pentru Food Revolution Day. Larisa este activ implicată în proiecte sociale și educaţionale în calitate de profesor, consultant sau membru în board-ul executiv al unor importante organizații printre care Universitatea Alternativă sau The European Nature Trust.

Larisa va fi gazda evenimentului Femeia. și ne va dezvălui pașii pe care i-a urmat pentru a ajunge în top, ne va sugera idei de afaceri și va vorbi despre importanța unui stil de viață sănătos.

Locurile sunt limitate. Grăbește-te să te în scrii pe www.femeia.ro  în formularul de înscriere de mai jos.

Revista Femeia este editată de Burda Media București.

După înscriere, vei primi pe e-mail confirmarea și detaliile necesare participării la eveniment.

SC BURDA MEDIA BUCUREȘTI SRL prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal: numele, prenumele, adresa, numărul de telefon, în scopul formării unei baze de date. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la SC BURDA MEDIA BUCUREȘTI SRL, trimisă la adresa București, sector 3, Bd. Decebal, nr. 25-29, Olympia Tower, etaj 3. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției. Aceste date pot fi utilizate pentru acțiuni publicitare viitoare, fără alte obligații sau plăți. Participanții la eveniment declară că sunt de acord ca datele lor să fie prelucrate și să intre în baza de date a companiei SC BURDA MEDIA BUCUREȘTI SRL și sunt de acord să primească materiale informative prin SMS, e-mail, poștă sau alte mijloace de comunicare de la SC BURDA MEDIA BUCUREȘTI SRL și de la partenerii săi selectați cu grijă.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus