Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > (P) Inovație în rutina de beauty pentru îngrijirea tenului acasă

(P) Inovație în rutina de beauty pentru îngrijirea tenului acasă

Una dintre cele mai cunoscute imperfecțiuni ale tenului este acneea. Îți propunem să tratezi această problemă cu un dispozitiv de beauty revoluționar, ESPADA.  Acesta previne apariția coșurilor și acționeaza asupra zonelor cu probleme  printr-un tratament de fototerapie.

Dispozitivul emite o lumină albastră adancă in pori, ținteste si distruge bacteriile ce cauzează acneea, rezultatul fiind un ten neted, cu aspect sănătos.

Rutina de îngrijire a pielii este o etapă esențială de beauty și poate fi chiar cel mai plăcut moment al zilei când ai găsit produsul care ți se potrivește.

Cum ne aflăm la începutul sezonului rece, îți venim în ajutor cu propuneri moderne și ultra performante pentru îngrijirea tenului acasă. Chiar în intimitatea casei tale poți obține rezultate eficiente, fără să apelezi la tratamente suplimentare de îngrijire.

Încearcă și noul dispozitiv de curățate super high-tech LUNA play plus, ușor de folosit, cu efecte deosebit de benefice asupra sănătății tenului. Cu acest produs inovator rutina de beauty va deveni un ritual extrem de plăcut!

Cum se utilizează dispozitivul FOREO LUNA mini 2

Produsul pe care ți-l propunem curăță impuritățile și  resturile de machiaj, rezultatul fiind un ten cu aspect plăcut, mai ferm. Chiar dacă ai tenul sensibil, poți folosi produsul fără probleme, deoarece este special conceput pentru a răspunde optim cerințelor pielii sensibile.

Utilizare: aplică produsul de curățare obișnuit pe tenul umed, apoi pornește aparatul LUNA mini 2 și  permite vibrațiile fine să îți curețe pielea în profunzime. Aparatul este acoperit cu perișori moi din silicon care contribuie la o curățare cât mai delicată. Lasă o impresie plăcută la atingere, în plus, poți controla foarte ușor intensitatea vibrațiilor chiar în timpul utilizării. Capul periei nu trebuie înlocuit și fiecare încărcare completă asigură 300 de utilizări.

Foarte important de știut este faptul că FOREO LUNA poate fi folosit cu ușurință chiar și în cadă sau sub duș, fiind un produs rezistent la apă,

Achiziționează dispozitivul de aici și descoperă beneficiile unui tratament modern de înfrumusețare chiar în intimitatea casei tale.

Puteți găsi în perioada Black Friday produsele FOREO reduse până la 25%.

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns