Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > Interviu cu Andrei Aradits

Interviu cu Andrei Aradits

Mai sunt doar 2 zile ale concursului “Micile Voci Mari”, organizat de Cinema City, prin care orice copil talentat, cuvârsta între 8 şi 16 ani, poate deveni vocea unui personaj din super-animaţia “My Little Pony: Filmul”.

Pentru a se înscrie în competiţie, trebuie doar să acceseze www.micilevocimari.ro/start până cel târziu pe 31 august, să aleagă unul dintre cele trei filme disponibile pe platformă – “Deep: O aventură nesfârşită”, “Coco” sau “Goana după Alune 2”, să descarce textele pentru susţinerea probei, iar apoi să se înregistreze interpretând propria versiune de dublaj.

În prima parte a lunii septembrie vor fi desemnaţi 10 finalişti, care vor avea ocazia să dea o probă într-un studio de înregistrări alături de profesionişti, iar 2 dintre aceştia (un băiat şi o fată) vor primi câte un rol de dublaj în “My Little Pony: Filmul”, care va avea premiera în toamna aceasta.

Mai jos, v-am pregătit un material cu Andrei Aradits, care a înregistrat spotul campaniei împreună cu familia sa.

Andrei ne-a vorbit într-un scurt interviu despre despre actorie și pasiunea lui pentru acest domeniu.

1. Cum a luat naştere pasiunea ta pentru actorie?

Mama nu a avut cu cine să mă lase când eram mic şi mă lua cu ea la teatru. La vârsta de 5 ani ştiam pe dinafară culisele şi termenii tehnici. Mama avea o prietenă care avea un motan pe nume Ulise, iar eu îi spuneam „Culise”, pentru că de culise auzisem, Ulise nu ştiam cine e. (râde)

 

  1. Micile Voci Mari este o adevărată provocare pentru cei mai talentaţi copii. Cum ai ajuns să faci parte din această campanie?

Dintr-o întâmplare. Cred că oamenilor li se pare că suntem simpatici. (zâmbeşte) Ne-am bucurat mult când cei de la Cinema City ne-au propus să facem parte din proiect toţi trei. E prima dată când lucrăm în formulă completă. Plus că suntem fani ai filmelor de animaţie!

  1. Povesteşte-ne o întâlnire memorabilă din viaţa profesională sau personală.

Prima plecare în străinătate, la un festival de teatru în aer liber, în Liverpool. E o întâmplare memorabilă deoarece niciunul dintre noi nu mai zburase cu avionul până atunci. Şi deşi avionul decola la 16:30, iar noi am fost punctuali cu toţii – la ora 13:00 eram în aeroport –, am pierdut zborul. Nimeni nu ştia despre check-in, aşteptam să fim chemaţi. Şi, oricum, ne simţeam foarte bine, cântam la chitară şi ne întrebam dacă băuturile din avion sunt gratuite sau trebuie să le plătim. Aşa că ne-am întors acasă şi am luat avionul a doua zi.

 

  1. Care crezi că sunt cele mai mari calităţi ale unui actor?

Calităţile sunt bunul-simţ, farmecul, empatia şi onestitatea. Defectele sunt narcisismul, bipolaritatea şi escrocheria emoţională.

 

  1. Teatru sau film? Ai putea să alegi doar una dintre cele două?

Nu e nicio diferenţă între ele, mecanismul e acelaşi. Şi film, şi teatru! (zâmbeşte)

 

  1. Ai interpretat foarte multe roluri în filme şi piese de teatru. Care e rolul pe care îl îndrăgeşti cel mai tare? Sau care a fost cel mai greu rol?

Rolul pe care l-am îndrăgit cel mai tare este El din „Cum se face”, piesa scrisă de Roberto  Mazzuco, regizată de Teo Herghelegiu la începutul lui 2000. A fost cea mai amuzanta piesă în care am jucat. Cel mai greu rol a fost Zefir in „Trandafirii roşii”. N-a fost bine deloc. (zâmbeşte)

  1. Care este filmul tău preferat?

Depinde de categorie…  comedia preferată e „Petrecerea” cu Peter Sellers, filmul de Crăciun preferat e „Love Actually” sau „What a Wonderful Life”, „Underground” la categoria dramă/comedie, iar la desene animate: „Shrek” sau „Toy Story”.

Comments

comments

Leave a Reply