Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > Întinerirea cu aur

Întinerirea cu aur

Unul dintre cele mai sofisticate tratamente cu efect antiaging este aplicarea unei măști cu aur de 24 de carate, care a fost adusă în exclusivitate în România de către AClinique (clinica deținută de Asist.Univ.Dr. Anca Plăpcianu) în colaborare cu Dr. Thiago Freire, medicul vedetelor internaționale, specialist în medicină cosmetică anti-aging și lector la Universitatea din Moscova. AClinique e singurul loc din țară în care se aplică măști cu aur de 24 K pentru reîntinerirea pielii. Această nouă procedură de înfrumusețare are efect de regenerare celulară; netezește ridurile, reduce roșeața, oferă pielii elasticitate și o strălucire imediată.

Clinica medicului specialist în dermatologie și doctor în științe medicale, Asist.Univ.Dr. Anca Plăpcianu, oferă o multitudine de proceduri estetice și tratamente dermatologice precum peeling-ul chimic, terapia cu plasmă bogată în trombocite (PRP) – cunoscută sub denumirea de „Terapia Vampir”, corecția cearcănelor cu acid hialuronic, lifting-ul non-chirurgical cu fire de suspensie (fire complet bioresorbabile de acid polilactic sau polidioxanonă), mezoterapia, terapia cu unde șoc (ultrasunete X-Wave) pentru tratarea celulitei, corecția ridurilor cu toxină botulinică, augmentarea buzelor și pomeților cu acid hialuronic, tratamentul hiperhidrozei (transpirația excesiva) cu toxină botulinică.

Pe lângă procedurile estetice, la AClinique by Dr. Anca Plăpcianu se realizează chirurgie dermatologică,  proceduri și tratamente dermatologice, precum: dermatoscopia (metodă folosită în diagnosticarea precoce a tumorilor de piele), laserterapia, terapia IPL, tratarea acneei și a cicatricilor postacneice, a dermatitei atopice, eczemelor, psoriazisului, a hiperpigmentării cutanate, a cuperozei și a căderii părului.
Pentru programări accesează www.drancaplapcianu.ro.

 

Comments

comments

Leave a Reply