Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > (P) 15 lucruri care te fac femeie pe bune

(P) 15 lucruri care te fac femeie pe bune

Să fii femeie nu e cel mai ușor lucru, știm asta. Dar mai știm și că e tare frumos. Tu te-ai întrebat vreodată ce te face să fii pe bune femeie? Noi am găsit cincisprezece caracteristici la care sigur nu te-ai fi gândit vreodată.

 1. Daca iți scapă mai multă sare sau uiți mâncarea în cuptor până iese fum, găsești rapid o soluție salvatoare – comanzi din oraș.
 2. Știi că orice femeie care deține controlul are nevoie de un barbat care să o facă să și-l piardă din cand in cand. Așa că orice dezamăgire în dragoste devine, de fapt, o “experiență”.
 3. Spui verde-n față dacă prietenei tale îi stă ca naiba outfit-ul pe care l-a ales azi. Nu de alta, dar adevarul și sinceritatea primează pentru tine.
 4. Faci față cu brio vizitelor soacrei și știi să asculți cu interes toate sfaturile ei. Deși, în final, tot ca tine e mai bine.
 5. Nu iți pierzi răbdarea nici măcar atunci când gasești șosete, jucării sau haine aruncate prin casă. Le iei frumos și le așezi la locul lor. Sau le lași acolo, că oricum mâine or să apară ca prin minune împrăștiate peste tot.
 6. Zambești în fiecare zi, că doar nu degeaba ai dat atâția bani să îți faci albire la dinți.
 7. Crezi că toleranța este cheia succesului pentru a-ți menține neuronii tineri și nevătămați. Ca atare, o aplici în orice situație care te pune la încercare.
 8. Ești veșnic neobosită – energia ta nu se epuizează niciodată. La fel și optimismul.
 9. Chiar dacă ai inundat casa și vecinii, sau ți-a bubuit cuptorul cu microunde, îți păstrezi calmul.
 10. După ce ți-ai făcut face baie si te imbraci de ieșit în oraș, nu mai pui piciorul în bucătărie nici măcar pentru a face un ceai.
 11. Chiar daca nu ai dormit ultimele trei nopți, iți tragi pe tine rapid niște blugi și un hanorac si nu refuzi un cocktail și o bârfă cu prietenele.
 12. Ai o memorie de elefant: știi când a avut loc bătălia de la Posada, nu uiți nicio zi de naștere, ai o hartă în minte cu locurile în care se află toate lucrurile la tine în casă.
 13. Știi să taci chiar și în momentele în care ceilalți nu au dreptate – nu de alta, dar îți dai seama că nu are rostsă te lupți cu morile de vânt.
 14. Dăruiești lucruri fără să ceri nimic în schimbul lor.
 15. Cu toate că ajungi în fiecare seară acasă cu picioarele umflate, sau că ai tone de leucoplast în geantă(și tot atâtea bătături), porți cele mai înalte tocuri.

Și Lactacyd știe că a fi o femeie pe bune este infinit mai greu decât să fii femeia ideală. Și tocmai de aceea vrea să descopere câte #femeipebune sunt împrejur!

La care dintre prietenele tale te gândești prima dată atunci când spui #femeiepebune? Intră în aplicație, spune-ne ce o face să fie #femeiepebune și… puteți câștiga premii împreună!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus