Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > (P) Campanie națională de prevenție a bolilor de tiroidă inițiată de Gral Medical

(P) Campanie națională de prevenție a bolilor de tiroidă inițiată de Gral Medical

Începând cu dată de 15 octombrie 2017 Gral Medical a iniţiat o nouă campanie naţională pentru sănătatea tiroidei. Deoarece tiroidă reprezintă un organ de echilibru al organismului, orice afecţiune poate să afecteze viaţă şi activitatea de zi cu zi a pacienţilor sau mai grav să debuteze în mod nefericit cancerul de tiroidă.

Când să ne facem griji?

Deşi cauzele afecţiunilor tiroidei sunt multiple, trebuie să mergem la medic atunci când apar cel puţin una din următoarele simptome:

  • Creşterea sau scăderea în greutate fără a apela la o măsură radical
  • Căderea excesivă a părului
  • Apariţia sentimentului de sufocare sau de nod în gât
  • La palpare se simt, în zona gâtului, noduli de diverse mărimi
  • Ciclul menstrual neregulat
  • Oboseală cronică şi lipsa concentrării
  • Depresie şi stare de agitaţie
  • Tipuri de cancer tiroidian

În patologia tiroidiană o atenţie specială trebuie îndreptată asupra nodulilor tiroidieni, care trebuie monitorizaţi clinic şi ecografic investigaţi prin punctie – biopsie, sau trataţi chirurgical în funcţie de evoluţie. Cancerul la femei are o frevenţa de 3 ori mai mare decât la bărbaţi. Cancerul de tiroidă este de 4 feluri: cancer tiroidian papilar, cancer tiroidian folicular, cancer tiroidian medular şi cancer tiroidian nediferenţiat. Deşi cancerul papilar şi folicular depistat la timp oferă şanse de vindecare de 100%, cancerul medular este mult mai agresiv deoarece nu răspunde la tratamentul cu iod radioactiv.

Detalii campanie
Gral Medical susţine pacienţii care doresc un control anual, prin desfăşurarea campaniei naţionale în perioada 15.10.2017 – 15.11.2017.

Fiecare pacient poate beneficia promoţional la doar 65 lei de un pachet dedicat de analize medicale (reducere de 50%), suplimentar se ofere o reducere de 25% la ECOGRAFIA de tiroidă. Campania se desfăşoară în 7 oraşe (Bucureşti, Ploieşti, Focşani, Sibiu, Piteşti, Vâlcea, Craiova). Deoarece oferta este valabilă pe o perioada limitată de timp, iar numărul cererilor pot depăşi orarul medicilor, orice programare efectuată pe perioada campaniei va fi onorată şi după terminarea ei, programările vor fi făcute în ordine cronologică.

 

Programări și consiliere online puteți obține pe www.gralmedical.ro sau direct la call center: 021-323.00.00 sau *GRAL.

Comments

comments

Leave a Reply