Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > (P) Chef Scărlătescu condimentează petrecerile de Crăciun corporate la Jubile Concept

(P) Chef Scărlătescu condimentează petrecerile de Crăciun corporate la Jubile Concept

 Evenimente de la 100 la peste 1.000 de persoane într-o singură sală

 

În materie de tendințe pentru petrecerile de Crăciun corporate, experiența invitațiilor este cea care contează, fapt pentru care organizatorii preferă locațiile cât mai flexibile și versatile. Și cum perioada sărbătorilor de iarnă este una dintre cele mai plăcute ale anului, este un prilej minunat pentru socializare şi distracţie alături de cei dragi, colegi sau prieteni. Echipa Jubile Concept încurajează spiritul festiv cu idei unice pentru a face petrecerea ta de Crăciun să fie una memorabilă.

Anul acesta la petrecerea firmei vei avea parte de preparatele unui Chef cu renume!

Anul acesta, Chef Cătălin Scărlătescu pregătește meniul evenimentului tău, oferă invitații personalizate pentru fiecare companie semnate de el însuși și cadouri delicioase tuturor invitaților – Cozonacul lui Scărlătescu, preparat după reţeta sa.

Cei care doresc un meniu aparte pot opta și pentru pachetele opționale speciale: Prosseco Bar, pentru un welcome deosebit, Santa’s Candy Bike cu produse delicioase personalizate în tematica de Crăciun pentru desfătarea invitaților tăi, Burger Bar, un pachet interactiv prin care invitații își pot crea propriul burger după preferințe sau condimentul oricărui eveniment, Desert Live Cooking Station, unde un bucătar iscusit pregătește live deserturi flambante.

Tradițional în aer liber, de sărbătoare sau meniul lui Scărlătescu? Tu ce preferi?

Iubitorii mâncării tradiționale își pot bucura simțurile alegând meniul tradițional în aer liber, care include antreuri reci, preparate la ceaun și grătar în aer liber, desert, vin și țuică fiartă.

Dacă însă vă doriți un meniu sofisticat și elegant, vă propunem Meniul lui Chef Scărlătescu. Acesta va fi stabilit duapă o discuţie în prealabil între reprezentanţii companiei şi Chef Scărlătescu, care, în urma întâlnirii, va elabora un meniu personalizat cu preparate de top. În plus, prezența acestuia la eveniment va fi cea mai apreciată surpriză pe care o puteți face invitațiilor voștri, mai ales că aceștia vor primi un cadou de Crăciun chiar din partea renumitului chef.

Pentru cei care vor să surprindă gustul iernii chiar și în meniurile de eveniment am pregătit pachete tematice precum: Letter to Santa, Jingeling Around și Winter Joy, care includ preparate culinare desăvârșite, adaptate atât sezonului în care ne aflăm, cât și gusturilor și cerințelor invitaților.

Jubile Concept, furnizorul oficial al Casei Regale, lansează o locație versatilă și flexibilă, cu o grădină generoasă și piscină, ideală atât pentru evenimente indoor, cât și outdoor. Noua locație dispune de o capacitate de peste 1.000 de persoane într-o sală grandioasă, în varianta open space, fără coloane sau stâlpi. Datorită pereților mobili, se pot organiza evenimente de la 100 la peste 1.000 de persoane.

În plus, Jubile Concept este localizată într-un cadru natural deosebit, cu multă lumină naturală, dispune de internet wi-fi, peste 100 de locuri de parcare și echipamente audio-video. Toate aceste caracteristici vin în întampinarea evenimentelor și petrecerilor din diverse domenii, de la wellness, health, beauty&lifestyle, până la conferințe și meeting-uri din zona corporate. Reușita unui eveniment stă în atenția la detalii, de aceea pentru fiecare eveniment la Jubile beneficiați de toate facilitățile dorite și chiar de un event planner pentru a vă ajuta la coordonarea fiecărui aspect al evenimentului dumneavoastră.

Comments

comments

Lasă un răspuns