Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > (P) Cum alegi parfumul perfect pentru vara aceasta

(P) Cum alegi parfumul perfect pentru vara aceasta

Parfumul potrivit te poate scoate din anonimat mai mult decât o face ținuta ta, dar uneori nu este chiar atât de ușor să îți dai seama care ți se potrivește.

Alegerea parfumului perfect poate fi dificilă, mai ales pentru că știm că acea sticluță minunată poate fi arma noastră secretă de seducție. Mirosul său nu numai că trebuie să ne placă, dar trebuie să se armonizeze cu mirosul natural al pielii noastre, să se potrivească pe deplin personalității, dar și anotimpului în care îl vom folosi.

Cu siguranță ai întâlnit măcar o dată o femeie care să poarte un parfum cu un miros irezistibil, dar, dintr-un motiv sau altul, să simți că nu i se potrivește. Pentru a nu te afla chiar tu în această situație, îți vom explica cum să alegi parfumul potrivit pentru tine.

Pentru început, hai să vorbim puțin despre notele parfumului și anume nota de vârf, cea de mijloc și cea de bază. Nota de vârf este prima pe care o simți, este cea mai puternică, dar și cea care dispare cel mai repede. Se face apoi trecerea spre nota de mijloc, iar după ceva timp pe piele va rămâne nota de bază, care, în cazul parfumurilor bune, poate dura până la 24 de ore.
Din acest motiv, atunci când alegi orice parfum, îți recomandăm să iei în considerare toate notele pe care acesta le are. Dacă ai posibilitatea de a-l testa, nu te grăbi! Așteaptă până când poți simți clar nota de bază și revino în magazin pentru a-l achiziționa.

Există diferite categorii principale de parfumuri: florale, orientale, citrice, lemnoase, oceanice, fougere, dar și variațiuni sau combinații ale acestora. Categoriile care sunt recomandate vara sunt cele florale, citrice, fresh, iar cele orientale și lemnoase sunt mai potrivite în sezonul rece.

Dacă ești în căutarea unui parfum nou, îți recomandăm gama Scent Essences de la AVON, care conține parfumuri din categoriile floral-fructată, citric-florală sau floral-proaspătă, foarte potrivite pentru sezonul cald. Fie că vrei să îl porți la muncă, la o plimbare cu iubitul în parc, la o ieșire de weekend cu prietenele sau la cina cu părinții, parfumul potrivit ție se află cu siguranță în această gamă!

Spre exemplu, apa de toaletă Scent Essence Blushing Raspberry are ca note principale mango, zmeură și prună, fiind o adevărată expresie a senzualității, foarte potrivită pentru o întâlnire romantică cu iubitul. Apa de toaletă Wild Bergamot, în schimb, este un amestec efervescent de bergamotă, esență de ceai și note lemnoase, pentru femeile puternice, sigure pe sine, femei de succes care vor să iasă în evidență.

Mai poți alege și apa de toaletă Blooming Lotus, care îți va aduce aminte de un buchet diafan de frezii proaspete și flori de lotus împletite printre note ademenitoare de mosc, pe care o poți purta la o ieșire cu prietenele. Sau poate ești o tipă mereu veselă și plină de energie, cu o viață foarte activă? În cazul acesta, ai putea încerca apa de toaletă Sparkly Citrus, ce are ca note principale bergamota, floare de lămâi și lemn de cedru.

Gama Scent Essences mai include și apa de toaletă Romantic Bouquet, ce are ca note principale violeta, bujor, vetvier, dar și apa de toaletă Vibrant Fruity, ce are note aromate și suculente de flori de măr și coacăze, îmbrățișate grațios de arome de lemn proaspăt.

Mai mult, AVON vine cu o idee deosebită care te va scoate din impas în cazul în care îți dorești o mică schimbare: folosește parfumurile împreună, pentru a obține o aromă personalitată, care ți se va potrivi perfect.

Apele de toaletă din gama Scent Essences de la AVON se pot achiziționa la sticluțe de 30 ml la prețul de 37,00 RON fiecare. Urmărind site-ul AVON, te poți bucura, de asemenea, de promoții și oferte speciale.


Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus