Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > (P) Fie că livingul sau dormitorul e camera ta preferată, Lem’s îţi aduce reduceri de până la 50% la ambele

(P) Fie că livingul sau dormitorul e camera ta preferată, Lem’s îţi aduce reduceri de până la 50% la ambele

Fie că livingul sau dormitorul e camera ta preferată, Lem’s îţi aduce reduceri de până la 50% la ambele

Cu ocazia reducerilor de toamnă, Lem’s vrea să afle care este camera preferată a ta şi a familiei tale. Astfel că, în această perioadă, producătorul de mobilă românească oferă reduceri de până la 50% la toate gamele sale.

Lem’s ştie că îţi place să-ţi petreci timpul alături de toţi cei dragi, iar pentru a-i aduna pe toţi laolaltă ai nevoie de un living spaţios şi prietenos. Din cauza asta, el îţi propune gama sa premimum în materie de livinguri, şi anume livingul Quasar.

Însă, dacă îţi place să leneveşti mult în patul tău, idiferent că ai pe cineva sau doar televizorul, Lem’s îţi sare în ajutor cu setul de dormitor Miracco.

Livingul Quasar – pentru zile pline de fericire alături de cei dragi

Imaginează-ţi clipele frumoase pe care le poţi petrece în camera de zi cu toţi cei dragi ţie în zilele de sărbătoare şi nu numai. De Paşti, Crăciun sau aniversări, poţi întinde lejer o masă pentru oaspeţi în mijlocul camerei, se va asorta perfect cu livingul Quasar.

Livingul Quasar se poate achiziţiona atât cu finisajul mat, dar şi lucios, culorea frontului fiind cappuccino şi carcasa albă. El se poate monta atât pe partea stângă cât şi pe cea dreaptă, în funcţie de preferinţe. Cu ocazia reducerilor de toamnă Lem’s, poţi achiziţiona livingul de clasă Premium la doar 2238 lei.

Dormitor Miracco – pentru pauze lungi de odihnă

Dormitorul Miracco a fost gândit pentru weekendurile tale de odihnă. Este creat pentru acele momente în care îţi sună alarma dimineaţă, dar tu o opreşti şi-ţi spui că “mai stai 5 minute”.

Setul Miracco pentru dormitor este compus din şifonier în 5 uşi, cu 3 oglinzi şi două sertare, pat tapiţat California şi două noptiere. Mobilierul este încadrat în clasa Premium şi se poate comanda cu fronturi mate de culoare wenge sau super lucioase, pe alb. Carcasa este de asemenea de culoare wenge, iar tapiţeria patului este din imitaţie de piele albă. Dormitorul se poate accesoriza cu sisteme de lumini pentru dulapuri.  Şi acesta are reducere de 1295 de lei dacă îl achiziţionezi până pe 5 Noiembrie.

Însă gama Premium de dormitoare Miracco este mult mai mare. Poţi să alegi direct de pe site modelul şi culoare care ţi se potriveşte cel mai bine, iar apoi să vii în magazinele Lem’s şi să comanzi. Nu uita, reducerile de până la 50% le găseşti doar până pe 5 Noiembrie în toate magazinele Lem’s!

Comments

comments

Leave a Reply