Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > (P) Idei de cadouri de sărbători sub 50 RON

(P) Idei de cadouri de sărbători sub 50 RON

Ne dorim să fim darnici de sărbători, dar lista este atât de lungă și nu dispunem neapărat de bugetul pe care ni l-am dori.

Ca nu cumva să uiți pe cineva, te sfătuim să îți stabilești un buget pentru fiecare , pe care să îl respecți întocmai și aruncă o privire peste recomandările de la noi.

Ți-am pregătit mai jos câteva sugestii de cadouri pentru cei mari și cei mici, găsite pe www.melimelo.ro, și care se incadrează în 50 de lei buget.

Pentru cei mici poți să alegi căciuli, fulare, mănuși călduroase și haioase, cu prețuri de la 24.99 lei. Exclusiv în oferta magazinului online, zeci de articole de iarnă sunt în promoție cu reducere de 70%, așadar poți alege mai multe articole pentru aceeași persoană fără să depășești bugetul alocat! Nouă ne-au plăcut foarte mult căciula dubla cu imprimeu, căciula cu ochi și urechi, plus mănușile cu dungi pentru copii.

Tot în promoția PROMOmania, găsești mănusi, fulare și căciuli pentru bărbati și femei, de la 5.99 lei și poți să-i iei și bunicului o pereche de mănuși noi! Ai de ales între mănuși tricotate cu blană căciuli tricotate și fulare călduroase. Iarna abia a început și oricine se va bucura să primeasca în dar un set moale și pufos, de sărăbatori!

În spiritul sărbătorilor, mici decoratiuni tematice și ambalaje de Crăciun, cu prețuri de la 4.99 ron, vor aduce un zâmbet larg și o îmbrățișare de mulțumire. Iar pentru marile iubitoare ale Crăciunului, bijuterii tematice cu om de zapadă, brad, clopoței,  reni și…desigur, Mos Craciun!

 

 

Comments

comments

Leave a Reply