Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > (P) Importanţa somnului toamna

(P) Importanţa somnului toamna


După o vară plină de plimbări în lung şi-n lat, în ţară sau pe meleaguri îndepărtate, după perioade de relaxare şi ieşiri cu prietenii mai dese decât în restul anului, toamna este ultimul lucru pe care ni-l dorim.

Vremea începe să nu ne mai ţină partea, sentimentul de vacanţă continuă dispare, iar asteniile de toamnă îi pândesc pe cei mai sensibili dintre noi. Mai mult decât atât, micşorarea zilei în detrimentul nopţii nu face decât ca senzaţia de moleşeală de pe parcursul zilei să se instaleze mai rapid.

Toate aceste lucruri ne afectează starea de spirit şi încep să îşi pună amprenta asupra activităţilor zilnice pe care le întreprindem. Vorbim, bineînţeles, şi de una dintre cele mai importante perioade ale zilei, şi anume somnul. Fără o perioadă optimă de odihnă într-un mediu liniştit şi recomfortant, creierul nu poate funcţiona la parametrii maximi, privarea de somn ducând la stări de nervozitate şi apatie.

Importanţa somnului este factorul cheie în ceea ce priveşte menţinerea energiei pe întreg parcursul zilei, aşa că nu trebuie să neglijăm acest aspect. 

Toamnă, iarnă, primăvară sau vară, produsele de dormit trebuie să fie alese cu grijă, iar raportul calitate-preţ trebuie întotdeauna să primeze deoarece vorbim despre sănătatea fiecăruia dintre noi, dar şi despre respectarea bugetului de care dispunem.
 
Cu toţii ne dorim să beneficiem de cele mai bune produse existente pe piaţă deoarece suntem conştienţi de importanţa perioadelor de odihnă din viaţa noastră şi, implicit, de starea de spirit ce ne dictează demersul întregii zile.
 
Green Future, unul dintre producătorii româneşti de top atunci când vine vorba despre produsele de dormit, oferă o soluţie avantajoasă şi economică în acelaşi timp – pachetul Ergo Relax Memory – ce conţine trei dintre elementele de bază atunci când vorbim despre dormit: saltea, perne şi pilotă.
 
Acest produs este dedicat oricărui buget, fiind perfect pentru cei ce suferă de dureri de spate, ale coloanei sau ale gâtului. De asemenea, cele 3 elemente componente sunt antialergice, fiind potrivite pentru persoanele cu ten sensibil sau predispuse la alergii.
 
Pachetul Ergo Relax Memory asigură o calitate la puterea a-3-a, accesibilă tuturor şi benefică atât celor ce acuză diverse dureri din cauza poziţiei nepotrivite de somn, cât şi acelora care sunt predispuşi alergiilor cauzate de acarieni sau praf.
Mai multe detalii sunt disponibile aici: www.green-future.ro 
 

Comments

comments

Leave a Reply