Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > (P) Invitatie la spectacole de dans, teatru si proiectii de film

(P) Invitatie la spectacole de dans, teatru si proiectii de film

Prima ediție a Festivalului Love is in the ART va avea loc, între 13 și 15 noiembrie 2015, în mai multe spații din București, tema pricipală a evenimentului fiind o celebrare a modului în care dragostea se reflectă în diferitele domenii ale artei. Organizat de Primăria Municipiului București, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție, evenimentul va aduce în fața publicului, timp de 3 zile, piese de teatru, spectacole de dans contemporan, expoziții foto, proiecții de film și concerte.

Vineri, 13 noiembrie

Bucureștenii sunt așteptați la Teatrelli, de la ora 19:00. Înainte de reprezentație, de la ora 18:00, la Galeria creart va avea loc vernisajul expoziției foto Love is in the Photography.

Iar de la ora 19:30, la Teatrul de Comedie, va avea loc „La vita e bella”. De asemenea, organizatorii Love is in the ART îi invită pe cinefili, vineri seară, la proiecția filmului „Happy, Happy” la J’ai Bistrot, de la ora 19:00.

Lungmetrajul spaniol „Stockholm”, care a câștigat trofeul TIFF 2014, va fi proiectat, de la ora 19:00, la Green Hours din București.

Sâmbătă, 14 noiembrie

Love is in the ART va continua sâmbătă, de la ora 19:00, cu spectacolul de teatru „Edith Piaf” la Teatrelli, iar la Green Hours cu proiecția filmului „Love Bus: cinci povești de dragoste din București”, de la ora 22:30. Cei mici sunt așteptați de la ora 18:00, în sala Teatrului Excelsior, unde actorii de la Teatrul Ion Creangă le-au pregătit spectacolul „Spaima zmeilor”. Teatrul de Artă își deschide porțile publicului, de la ora 19:15, pentru avanpremiera „Cerere în căsătorie”, de A.P. Cehov.

Duminică, 15 noiembrie

Ziua de duminică pune în scenă, la Teatrelli, de la ora 19:00, spectacolul „Slugă la doi stăpâni”, iar la J’ai Bistrot, cinefilii vor putea viziona, începând cu ora 19:00, „Hasta la Vista”.

Love is in the ART este un eveniment organizat de Primăria Municipiului București, prin creart – Centrul de Creație, Artă și TradițieIntrarea este liberă la toate evenimentele. Mai multe informații pe fb/loveisintheheartbucharest.

Parteneri media: Radio Gold FM, Ziarul Metropolis, OK! Magazine, Ziarul Ring, IQool, Zile și Nopți, Cinemagia, CineFAN.ro, Filmreporter.ro, Femeia.ro, Revista Ioana, Zeppelin, Vinșieu, PR Wave, BigCityLife.ro, Calendar Evenimente, Orașul meu, Festivaluri Românești, România Pozitivă, Dor de Ducă și Gratuitor.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus