Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > (P) Mărțișoare cu care nu dai greș

(P) Mărțișoare cu care nu dai greș

Tradiția spune că pe 1 martie trebuie să poți un talisman aducător de sănătate și dragoste. El este celebrarea primăverii și un omagiu adus celor dragi.

Combinând tradițiile cu cele mai noi tendințe în arta bijuteriilor, poți alege mărțișoare speciale pe care să le oferi mamei și prietenelor.

Talismane bijuterie

Pentru a sărbători Mărţişorul şi Ziua Mamei, PANDORA a creat simboluri nepreţuite pentru dragostea necondiţionată: talismane minunate, finisate manual, în formă de inimă, spre a fi purtate cu drag. Sărbătorind iubirea necondiţionată şi durabilă, noua colecţie PANDORA prezintă un simbol atemporal al emoţiei: nodul dragostei. Aceste designuri care cuprind nodul sunt formate din linii texturate şi împletite, care ilustrează legăturile strânse care ţin laolaltă familiile. Seria Legătura strălucitoare a dragostei include un inel, cercei şi un colier cu pandantiv din argint 925, precum şi un talisman din aur de 14k, toate împodobite cu zirconiu cubic transparent.

Pandora1-horz

Un simbol al primăverii și al prețuirii

Un mărțișor poate fi un dar prețios, de suflet, o amintire peste ani! Poți alege talismanele colorate pentru brățări, dar și inelele suprapuse, cerceii, colierele şi pandantivele PANDORA care să exprime cel mai bine personalitatea celor care le dăruiești.

Profită de oferta specială!

Cumpără două produse cu model floral sau cu inimă, iar pe al treilea PANDORA ţi-l oferă cadou. Grăbește-te, ofertă este valabilă până pe 8 martie, în limita stocului disponibil.

Pandora Atmosfera (2)

Text: Luminița Tăbăran

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus