Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > (P) „Vals” cu Smiley! In premiera la aniversarea a 2 ani de DigiFM!

(P) „Vals” cu Smiley! In premiera la aniversarea a 2 ani de DigiFM!

Smiley a fost invitatul de onoare la aniversarea de 2 ani a postului de radio DigiFM. Artistul a venit la pachet și cu noua piesă, “Vals”. Acesta este penultimul single din maratonul aniversar #Smiley10 și de pe albumul cu numărul patru, care va fi disponibil în luna decembrie.

“Mi-am dorit să reinventez valsul clasic, dar cumva să păstrez și clasicul și să îl aduc spre pop. Mi-a trecut prin cap, după ce am terminat-o, ca ar putea fi piesa de deschidere la nunți. Valsul e dansul iubirii împlinite, spre deosebire de tango, care e cu năbădăi, cu despărțire.”, a spus Smiley despre piesă.

Această nu este prima vizită a artistului la ceas aniversar DigiFM. Smiley este prietenul care ne-a susținut și la matinalul de lansare în urmă cu doi ani, dar și la aniversarea primului an DigiFM.

Bogdan Miu și Cătălin Striblea l-au trecut pe artist prin cei 10 ani ai săi de carieră solo. Smiley a trecut printr-un rollercoaster de amintiri și melancolii. El a povestit că atunci când a filmat videoclipul “Am bani de dat”, a găsit niște muncitori, în Centrul Vechi, pe care i-a rugat să spună “Am bani de dat, am datorii la stat”, în fața camerei de filmat. Deși, inițial au fost de acord, când s-a dat drumul la filmat, au refuzat să facă asta ca să nu creadă vecinii lor că ei chiar au datorii. Smiley a dezvăluit că, deși pe albumul pe care îl va lansa în decembrie, nu are nici o piesă în limba engleză, următorul material discografic va avea numai piese în engleză!

Bogdan Miu și Cătălin Striblea i-au reamintit cântărețului de anul în care au apărut, pe internet, poze cu casa sa. El a recunoscut că nu a vrut nici o clipă să fie făcute publice aceste imagini. Fratele său, care a terminat Facultatea de Construcții, și-a adunat colegii pentru a-i redecora casa artistului, iar la final au postat pozele cu realizarea lor pe un site specializat de design și construcții. De acolo, s-au răspândit pe tot internetul.
Bogdan Miu, Cătălin Striblea și Smiley au pus la cale o surpriză pentru o fană a artistului, pe nume Catinca. Au sunat-o în direct și i-au spus că sunt de la HaHaHa Production și vor să știe părerea ei despre noua piesă, “Vals”. Tânăra a fost foarte emoționată când a aflat că Smiley este la telefon cu ea și i-a spus că îl iubește.

“Mi-ai făcut ziua, Catinca”, a spus artistul cu zâmbetul pe buze.

Matinalii DigiFM l-au supus și la un test fulger pe Smiley.

Cât de sexy e Mihaela Rădulescu?

Smiley: – Totul e sexy la Mihaela Rădulescu. Are o prezență… sexy!

Care era porecla ta în copilărie?

Smiley: – Mișu.

Care e cel mai nasol lucru la ziua de luni?

Smiley: – Ședințele pe care le am.

Dacă de mâine ar trebui să îți schimbi meseria, te-ai apuca de…?

Smiley: – M-aș apuca de munca câmpului. Îmi place mult în natură. Munca fizică este eliberatoare.

 

 

Comments

comments

Leave a Reply