Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > (P) Vino la #Creativo! Cel mai așteptat eveniment dedicat Industriei Fashion din România!

(P) Vino la #Creativo! Cel mai așteptat eveniment dedicat Industriei Fashion din România!

Pregătirile pentru #Creativo au intrat pe ultima sută de metri!  Este a IV-a editie a acestui eveniment, un concept unic pe piața din România. Centrul Cultural ARCUB din strada Lipscani 84-90 (Centrul Vechi)  va deveni pentru două zile (11-12 noiembrie 2017) polul creativității. Oameni pasionați de fashion design și cu spirit antreprenorial sunt așteptați să participe la Conferințele și Atelierele GRATUITE la #Creativo de Toamnă 2017.

#Creativo este un eveniment creat în spirit urban, care reuneşte pasionaţii de modă, design, stil, handmade şi pe cei care îi pot ajuta să îşi pună visul în practică şi/sau să înceapă un business plecând de la această pasiune. Vor fi ateliere practice gratuite de cusut la masina, design vestimentar, croit dupa tipare, programate pentru cele două zile dedicate creativităţii. #Creativo este un eveniment “ altfel”! Unul în care cuvântul “limită” există doar atunci când vorbim de numărul de locuri!

Și pentru că interesul pentru domeniu este ridicat, în aceasta toamnă organizatorii au pregătit o serie de conferințe interesante,  susținute de designeri consacrați, bloggeri, specialiști în domeniu,  dar și de antreprenori români care au reuțit să construiască branduri românești de succes. La #Creativo poți afla povestea din spatele unor branduri de succes, dar și noutăți despre design-ul românesc si promovarea acestuia la nivel internațional.  Banca Transilvania va prezenta și la această ediție ultimele noutăți în materie de finanțare a afacerilor aflate la început de drum.

Atât la conferințe cât și la workshop-uri intrarea este gratuită, iar înscrierea se face pe site-ul www.club-creativo.ro .

Conferințe unice la #Creativo!

Fiecare conferință are o tematică foarte bine aleasă și de maximum interes pentru tot ceea ce înseamnă Industria Fashion. La #Creativo, ediția de toamnă, sunt pregătite șase astfel de conferințe cu diferite teme: Design out of the box Identitate prin design neconvențional, Blogging & Vlogging For brands and personal branding, Broderia – Pasiune și Afacere, Start UP and Succeed, Backstage of Fashion Industry- Provocări, lecții învățate și decizii inspirate ale antreprenorilor, Conturarea unor interioare de poveste și emoția spațiului arhitectural. Printre speakeri se numără designeri celebrii ca Florin Dobre, Dorin Negrău, Silvia Șerban sau Mirela Diaconu dar și bloggeri de succes precum Andrei Vulpescu, Oana Tache și Silvia Postolatiev.

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns