Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > Prețuiește viața alături de Andreea Marin, la Itsy Bitsy FM

Prețuiește viața alături de Andreea Marin, la Itsy Bitsy FM

Un nou sezon de emisiuni “Prețuiește viaţa” cu Andreea Marin debutează pe 4 aprilie la Itsy Bitsy FM. Realizatoarea vorbeşte zi de zi la radio şi pe www.itsybitsy.ro despre cele mai importante evenimente din viaţa ei, care i-au marcat evoluția, despre părinți şi modele care au transformat-o în ani, lucruri puțin cunoscute de public.

Andreea Marin vrea să împărtășească oamenilor ce a învățat din experiența sa și le transmite cititoarelor revistei Femeia. că „din când în când este bine să rupem ritmul, să ne oprim în loc, să reevaluăm cine suntem cu adevărat, care sunt lucrurile în care credem și pe care ne putem baza ca punct de plecare pentru a clădi mai departe. Fii conștientă că ești stăpânul tău și tot ce ai de făcut este să îți respecți cuvântul față de tine. Prețuiește viața și lasă-te prețuită de ea!”

Emisiunea se va auzi la Itsy Bitsy FM de trei ori pe zi, de la 09:05, 10:40 și 16:40 de luni până vineri, fiind postată zilnic în varianta video şi pe www.itsybitsy.ro.

Andreea Marin s-a alăturat echipei Itsy Bitsy FM în anul 2015, după ce a fost mulţi ani ascultătoarea acestui radio pentru părinți şi copii, împreună cu fetiţa ei Violeta. Emisiunile ei sunt o sursă de inspirație pentru părinții care îşi doresc o viaţă armonioasă dincolo de toate rolurile zilnice: de părinți, de profesioniști, de parteneri de cuplu.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus