Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > Recital Mozart/Beethoven/Brahms la Sala Radio!

Recital Mozart/Beethoven/Brahms la Sala Radio!

Un frumos program Mozart/Beethoven/Brahms va asteapta miercuri, 10 aprilie (19.00), la Sala Radio, în recitalul propus de violonista Cristina Anghelescu si pianistul Mihai Ungureanu!

Solista a Orchestrelor si Corurilor Radio, Cristina Anghelescu a fost invitata sa concerteze în sali renumite ca Schauspielhaus – Berlin, Ceaikovski – Moscova, Teatro Monumental y Auditorium – Madrid, Smetana Hall – Praga, St. John’s Smith Square – Londra, Finlandia Hall – Helsinki si în compania unor orchestre importante din Dresda, Paris, Praga, Bratislava, Moscova, Londra etc.

Din anul 1981, Mihai Ungureanu desfasoara o activitate concertistica marcata prin concerte si recitaluri prezentate alaturi de orchestre simfonice din tara si din strainatate – America (SUA, Canada), Japonia si Europa.

Concertele pot fi ascultate în direct pe toate frecvenţele Radio România Cultural şi Radio România Muzical din ţară şi în streaming live pe www.radioromaniacultural.ro și www.romania-muzical.ro. Biletele la concertele Orchestrelor şi Corurilor Radio sunt disponibile pe  www.bilete.ro , în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro şi la Casa de bilete a Sălii Radio.

Comments

comments

Leave a Reply