Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Variante de cadouri pentru bărbații care spun că au totul

Variante de cadouri pentru bărbații care spun că au totul

Orice bărbat adoră să primească un cadou, chiar dacă nu spune că nu își dorește nimic, deoarece apreciază că are tot ce îi trebuie. În cazul în care cunoști și un astfel de bărbat, căruia dorești să-i oferi un dar, ai la îndemână foarte multe opțiuni, deși poate că, la o analiză rapidă ar părea că nu sunt chiar atât de multe variante. Ca să alegi cadoul potrivit pentru bărbatul care afirmă că nu-și dorește niciun cadou ar trebui, înainte de toate, să-i înțelegi cu adevărat nevoile, să nu iei în calcul 100 de alternative și, de asemenea, să-i observi obiceiurile în materie de cumpărături. De asemenea, ține cont că bărbații preferă cadourile practice sau darurile care au legătură directă cu pasiunile lor. Iată, mai jos, niște variante de cadouri pe care poți să le oferi bărbaților cărora nu le lipsește nimic. Unele daruri le poți cumpăra dintr-un magazin online care comercializează cadouri pentru bărbați, iar pe altele, nu.

Electronice

Există vreun bărbat căruia să nu-i placă gadgeturile? Iar gadgeturi nu înseamnă doar tabletă, telefon mobil sau laptop. Gadget poate însemna și o telecomandă universală în formă de minge de fotbal, un ceas funny sau unul inteligent, o brățară pentru sănătate ori o tastatură cu laser. Însă ai mare grijă! Nu-i cumpăra un gadget pe care are de gând să și-l ia pe cont propriu.

Scule

Cel căruia vrei să-i faci un  cadou este pasionat de bricolaj? Dacă răspunsul este afirmativ, o variantă foarte bună ar fi să-i cumperi o trusă profesională, care să conțină toate uneltele de care are nevoie un bărbat în gospodărie. Ai putea să-i suplimentezi cadoul cu o carte ilustrată, în care să descopere activități la care ar putea să-și folosească din plin noile unelte.

Cadouri unice

Dacă vrei să impresionezi cu adevărat un bărbat care spune că are totul, ofere-i un cadou personalizat. Ai putea, de exemplu, să confecționezi o felicitare în care să se regăsească culorile sale preferate și un mesaj emoționant pentru destinatar. Prin intermediul respectivului mesaj ai putea să-i transmiți bărbatului în cauză că îi vei fi tot timpul aproape și că îl vei ajuta, dacă dorește, să se organizeze mai bine, astfel încât să aibă mai mult timp de investit în dezvoltarea sa.

Oferă-i o experiență

O altă variantă de dar pentru un „bărbat care are totul” ar fi un cadou tip experiență. Crezi că i-ar plăcea să conducă o mașină cu un preț de câteva sute de mii de euro sau să sară cu parașuta? O astfel de experiență o va ține minte toată viața!

 

sursa: Agentia Digital Workforce
sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Leave a Reply