Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Lipton Ice Tea iti da sansa sa fii alaturi de Hugh Jackman

Lipton Ice Tea iti da sansa sa fii alaturi de Hugh Jackman

Lipton Ice Tea anunta lansarea competitiei internationale „Marea Preselectie”, care ii ofera sansa unui norocos castigator sa il insoteasca pe Hugh Jackman pe platourile de filmare in timpul realizarii urmatorului spot TV al brandului. Competitia a fost inspirata de succesul obtinut de primele doua spoturi Lipton Ice Tea, care il au ca protagonist pe actorul Hugh Jackman.

Prin „Marea Preselectie”, Lipton Ice Tea si Hugh Jackman, cunoscut pentru rolurile din filme ca „Wolverine”, „X-Men” sau „Australia”, vor sa gaseasca cea mai optimista si mai plina de viata persoana. Competitia se va desfasura pe internet si isi propune sa devina cel mai mare concurs digital international. Pentru inscriere, participantii – inclusiv cei din Romania – vor trebui sa realizeze un filmulet de 60 de secunde cu ei insisi, care sa ilustreze pofta de viata, optimism si vitalitate, atribute de baza al brandului Lipton Ice Tea. Filmuletele vor fi urcate pe site-ul www.drink-positive.ro, unde vor putea fi urmarite si votate. Primele 15 filmulete cu cele mai multe voturi vor intra in lupta pentru marele premiu. Castigatorul va fi anuntat pe acelasi site, in toamna 2010.

Hugh Jackman a declarat: „Spoturile Lipton Ice Tea au fost primele mele productii comerciale; m-am distrat copios la filmari si ma bucur ca acum o alta persoana norocoasa, de undeva de pe glob, va avea aceasta sansa. Cautam pe cineva care sa transmita multa energie, o persoana tonica si optimista.”

Prezent in topurile internationale cu barbati sexy, Hugh Jackman a reusit sa cucereasca si publicul roman, fiind unul dintre cei mai populari actori in Romania. Mai mult decat atat, un sondaj realizat in perioada 15-26 martie 2010 menit sa descopere preferintele romancelor in materie de vedete a scos in evidenta faptul ca 36% dintre acestea si-ar insela partenerul de viata cu Hugh Jackman, daca li s-ar oferi ocazia.

„Marea Preselectie” face parte din campania globala a brandului Drink Positive, lansata prin parteneriatul dintre Lipton Ice Tea si Hugh Jackman, primul parteneriat de imagine al actorului.

  • Pentru a intra in competitie si pentru mai multe detalii legate de inscriere, acceseaza www.drink-positive.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus