Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Logitech a lansat Colour Collection

Logitech a lansat Colour Collection


Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) a dezvaluit cea mai noua gama de accesorii must-have pentru calculatorul personal, Logitech Colour Collection. O improspatare a uneia dintre cele mai populare game, noile produse incoporeaza culori puternice, apetisante si design in straturi, care iti infuzeaza avantul digital cu un plus de personalitate.

„Adaugam o nota creativa celor mai populare produse,” a precizat Rory Dookey, vice presedinte si manager general al diviziei Control Devices in cadrul Logitech. „Cu design-uri ce cuprind o paleta diversa de atitudini, de la craft punk la cyber chic, de la linii simple la high-definition, Logitech Colour Collection prezinta utilizatorilor modul in care tehnologia poate sa vitalizeze expresia umana fara a compromite calitatea sau substanta.”

Concepute pentru a-ti transforma perifericele favorite intr-o forma de expresie personala, gama de accesorii este inspirata de mixul elementelor futuriste cu cele familiare. Produsele combina avantul tehnologiei digitale cu caldura obiectelor artizanale.

Straturile digitale, formele cu sablon si elementele pictate manual creeaza modele unice, evocatoare, tactile, dinamice si deosebit de expresive. Iar pentru ca design-ul variaza de la tastaturi la mausi si camere web, cea mai noua colectie Logitech faciliteaza crearea unui ansamblu unic de dispozitive.

Pret si disponibilitate

Logitech Colour Collection, o reflexie a stilului personal, va fi disponibila la un pret accesibil, intre 19,99 Euro si 29,99 Euro, in functie de produs.

  • Mouse M235 – 87 Lei
  • Mouse M325 – 129 Lei
  • Camera Web C270 – 129 Lei
  • Tastatura – 129 Lei

Produsele sunt disponibile la Media Galaxy, Flanco, Domo.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus