Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Ma dau in vant dupa cumparaturi

Ma dau in vant dupa cumparaturi

Rebecca Bloomwood (interpretata de Isla Fischer) este o tanara aiurita, cu o pasiune normala pentru orice femeie: shopping-ul. Pentru ca este dependenta de cumparaturi, dar nu una milionara, Becky se trezeste intr-o zi cu zeci de facturi neplatite si, cel mai rau, cu cardul de credit respins.

Inspirat din romanele scriitoarei Sophie Kinsella, „Ma dau in vant dupa cumparaturi” si „Ma dau in vant dupa cumparaturi la New York”, filmul „Confessions of a Shopaholic” se concentreaza pe viata unei tinere de 25 de ani, proaspat absolventa de facultate, care se lupta pentru a-si implini visele. Adica, a avea bani ca sa faca cumparaturi.

Numai ca in viata nu toate lucrurile merg asa cum iti doresti. In loc sa se angajeze la o revista de moda din New York, Becky reuseste sa obtina numai un post la un ziar financiar, care nu ii furnizeaza destui bani ca sa acopere costurile dependentei ei de cumparaturi. Dar, peste noapte, rubrica ei devine foarte populara, transformand-o pe Becky intr-o mica celebritate. Cu toate acestea, dependenta de cumparaturi si datoriile care sunt in continua crestere ameninta sa-i distruga cariera si viata sentimentala. La un moment dat, Becky realizeaza ca tebuie sa-si reevalueze prioritatile.

Comments

comments

Sus