Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > „Ma mut sau nu ma mut?” Mai bine vii la teatru!

„Ma mut sau nu ma mut?” Mai bine vii la teatru!

Ma mut sau nu ma mut

Premiera “ Ma mut sau nu ma mut? Aceasta e-ntrebarea! ” se va juca pe 20 octombrie, la Teatrul de Comedie, cu casa inchisa. Spectacolul duce mai departe povestea din super comediile “Ma mut la mama!” si “Ma mut la tata!”, continuand astfel primul serial de teatru din Romania. Premiera ii reuneste pe Adriana Trandafir, Adrian Paduraru, Carmen Tanase, Andreas Petrescu, Gabriel Fatu,  Anca Dinicu, Doina Teodoru, Ioana Ancea si Oana Puscatu, sub bagheta regizorala a lui lui Gelu Colceag.

Cei care nu au vazut inca primele doua parti ale acestui foileton teatral au ocazia sa ia parte la ele dupa urmatorul program:

  • Ma mut la mama!
    Foto: PR

    Pe 19 octombrie “Ma mut la mama!”, cu Adriana Trandafir, Andreas Petrescu si Gabriel Fatu se joaca la Teatrul De Comedie.

  • Ma mut la tata
    Foto: PR

    Pe 21 octombrie, la Teatrul Nottara  Adrian Paduraru se alatura distributiei  pentru o exploziva dezvoltare a subiectului, in spectacolul “Ma  mut la tata!”

Bilete pentru “Ma mut la mama” si “Ma mut la tata” se mai gasesc la casa de bilete a salii de spectacol ce gazduieste fiecare reprezentatie, la Casa de bilete a Palatului National al Copiilor si online pe bilete.ro si startickets.ro

Text și foto: PR

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus