Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Carte > Madonna. Biografia intima

Madonna. Biografia intima

Cele mai ascunse secrete din dormitorul Reginei muzicii pot fi regasite in cartea „Madonna. Biografia intima”, care va putea fi achizitionata atat din librarii, cat si impreuna cu revista Story, la chioscurile de ziare din tara, incepand de luni, 17 august.

Biografia este scrisa de J. Randy Taraborrelli, jurnalist si biograf apreciat, prezent in topurile de bestseller-uri cu lucrari despre viata vedetelor precum Michael Jackson, Frank Sinatra sau printesa Grace de Monaco.

Poti cumpara biografia Madonnei si impreuna cu revista STORY, de la chioscurile de ziare, incepand cu 17 august. Pret: 14,9 lei.

Biografia Madonnei a fost inceputa de Taraborrelli inca din anul 1990. Prima editie a aparut in 2000, iar in 2007, cartea a fost actualizata. „Madonna. Biografia intima” este rezultatul a peste 15 ani de interviuri cu prieteni apropiati, membri ai familiei si parteneri de afaceri ai cantaretei.

Lansarea cartii „Madonna. Biografia intima” va avea loc duminica, 16 august, ora 18.00, la Diverta Mall Plaza Romania, Bucuresti. Evenimentul este organizat de Editura METEOR PRESS si revista STORY si va fi prezentat de Octavian Ursulescu, iar printre invitati se numara vedete precum Dana Savuica, Claudiu Mirica si Silvia Dumitrescu.

Programul lansarii:

  • ora 18:00 – cuvant de deschidere si prezentarea invitatilor
  • ora 18:10 – cuvantul redactorului-sef al revistei Story
  • ora 18:15 – prezentare de moda, cuvant invitati
  • ora 18:40 – intrebari din public, achizitionarea cartii si impartirea de afise cu „Madonna. Biografia intima”

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus