Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Manu Chao – concert la Bucuresti in 16 aprilie

Manu Chao – concert la Bucuresti in 16 aprilie

Dupa concertul sustinut la B’ESTFEST in 2008, „revolutionarul” Manu Chao revine in fata publicului roman cu un nou show. Evenimentul va avea loc pe 16 aprilie 2011, la Sala Palatului din Bucuresti, fiind inclus in turneul La Ventura. Unul dintre cei mai apreciati reprezentanti ai culturii latine, Manu Chao este recunoscut pentru spiritul liber promovat prin muzica lui, care abunda in mix-uri eclectice de sonoritati rock, chanson, salsa, reggae, ska si raï. Show-urile lui sunt adevarate explozii de energie si buna dispozitie, emotie si daruire, Manu Chao fiind un veritabil maestru al scenei, recucerindu-si publicul cu fiecare noua reprezentatie.

Repertoriul poliglot – din care nu lipsesc piese in limba franceza, engleza, spaniola, catalana, portugheza, galitiana, araba sau wolof – reprezinta un alt element caracteristic al muzicii sale, care a depasit barierele culturale, fiind astazi ascultata in toate colturile lumii.

Manu Chao si-a facut debutul muzical la jumatatea anilor ’80, in trupa Hot Pants. A urmat apoi Mano Negra, un proiect in cadrul caruia canta impreuna cu fratele si varul sau, alaturi de care a lansat cinci albume. Debutul in cariera solo a avut loc spre sfarsitul anilor ’90, primul sau material discografic intitulat „Clandestino” fiind lansat in 1998.

Dupa nenumarate concerte sustinute in toata lumea, inclusiv pe scenele unor festivaluri precum Roskilde, Werchter, Pinkpop, Coachella, Sziget, Manu Chao revine cu un nou turneu mondial, La Ventura, care isi propune o serie de concerte speciale, exclusiviste, dedicate celor mai infocati fani ai sai, la un pret de bilet deliberat mai mic decat in concertele lui obisnuite.

  • Biletele se gasesc pe www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta, la pretul de 108 lei, suma la care se adauga costul serviciilor de ticketing.

Comments

comments

Lasă un răspuns