Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Marea finala MasterChef, difuzata marti si miercuri la ProTv

Marea finala MasterChef, difuzata marti si miercuri la ProTv

Emisiunea care a a impins in bucatarie jumatate din populatia Romaniei isi anunta castigatorul in editia de miercuri, 06.06.2012, difuzata pe ProTv.

MasterChef a parcurs 11 editii in care ne-a aratat ce inseamna sa fii cu adevarat bucatar, sa gatesti sub presiune si mai ales sa impresionezi prin felul in care gatesti si mai ales ce gatesti.

In cele doua editii finale, emisiunea ii va avea ca invitati pe Chef Henrik Sebok si Chef Joseph Hadad. Alaturi de ei vor fi: Smiley, Andi Moisescu, Horia Brenciu, Alex Velea si faimosul Busu( Florin Busuioc).

Marti, 05.06.2012, va fi semifinala unde vor lupta opt concurenti ajunsi pana in acest punct: Alexandru Petriceanu, Simona Paslaru, Gabi Godeanu, Bogdan Alexandrescu, Petru Buiuca, Andreea Moldovan, Mehrzad Moghazehi si Mimi Nicolae.

Fiecare va avea ocazia sa-ti impresioneze pe cei trei jurati, daca dau dovada de inventivitate si maiestrie. Daca acesti vor trece de aceasta proba, unde trebuie sa-si puna amprenta pe un preparat culinar, atunci vor intra automat in finala de miercuri.

  • Editia de miercuri va fi incendiara, asadar nu trebuie pierduta.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus