Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Marea iubire

Marea iubire

Plot

Gandeste-te… ca ai trei sotii. Este un vis devenit realitate? Mai gandeste-te! Fa cunostinta cu eroul serialului, Bill Henrickson (Bill Paxton), un poligam practicant care traieste in suburbiile Salt Lake City-ului impreuna cu cele trei sotii si cei sapte copii.

Om de afaceri independent, patron a unei retele de magazine, Bill se confrunta cu o multime de provocari de natura emotionala, romantica si financiara din partea celor trei sotii – Barb (Jeanne Tripplehorn), Nicki (Chloë Sevigny) si Margene (Ginnifer Goodwin).

In timp ce ele isi ingrijesc copiii, in cele trei case alaturate, Bill trebuie sa faca fata unei nesfarsite avalanse de facturi, iar inaugurarea noului sau magazin de hardware se dovedeste a fi o grija in plus.

Si daca nu era de ajuns, treaba se complica si mai mult atunci cand parintii lui Bill, Frank si Lois (Bruce Dern si Grace Zabriskie), care traiesc intr-o comunitate poligamica din zona rurala a Utah-ului, trec printr-o serie de crize.

Pentru a pune capac tuturor evenimentelor neplacute, Bill trebuie sa faca fata unei noi provocari in afaceri venita din partea lui Roman (Harry Dean Stanton), unul dintre socrii sai si a „Profetului” comunitarii poligamice unde traiesc parintii sai.

  • Pana in prezent, s-au filmat doua sezoane, primul avand 12 episoade, iar cel de-al doilea opt. Serialul a fost nominalizat la Premiile Emmy si la Globurile de Aur.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus