Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, este Omul anului 2010

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, este Omul anului 2010

Mark Zuckerberg, fondatorul retelei de socializare Facebook, a fost desemnat Omul Anului 2010 de catre revista Time. Printre ceilalti finalisti ai premiului anual decernat pe baza voturilor cititorilor revistei Time – care trebuie validat apoi de editorii publicatiei – s-au aflat Julian Assange, fondatorul site-ului WikiLeaks, si cantareata americana Lady Gaga.

Mark Zuckerberg, cel care a creat reteaua de socializare Facebook in camera lui din campusul Universitatii Harvard, este unul dintre cei mai tineri miliardari din lume. S-a situat pe primul loc in topul celor mai influente 100 de personalitati din lume in 2010, realizat de revista Vanity Fair, devansandu-i pe Steve Jobs, liderul Apple, si pe Serghei Brin, Larry Page si Eric Schmidt, trioul de la Google. Recent, Mark Zuckerberg a decis sa isi doneze o mare parte din avere unor fundatii de caritate.

Facebook a devenit de curand a treia cea mai mare companie de internet din SUA, ceea ce scoate in evidenta interesul in crestere al investitorilor pentru site-urile de socializare. Reteaua de socializare fondata de Zuckerberg are in prezent peste 500 de milioane de utilizatori in intreaga lume.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus