Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Maroon 5 in turneu alaturi de Counting Crows

Maroon 5 in turneu alaturi de Counting Crows

Baietii de la Maroon 5 si cei de la Counting Crows isi vor petrecera vara impreuna. Cele doua trupe vor demara pe 25 iulie un turneu care va dura pana in luna octombrie. Prima oprire: Virginia Beach, ultima: Palm Beach.

Site-uri oficiale:

Pe perioada desfasurarii turneului, trupele vor colabora cu Reverb, o organizatie non-profit care lupta pentru protectia mediului inconjurator. Intentia cantaretilor este ca astfel sa-si educe fanii si sa promoveze ecologismul.

De altfel, este cunoscut faptul ca Maroon 5 sustine cauza ecologista. In turneul de promovare al ultimului album, pentru fiecare bilet vandut, Maroon 5 a donat un dolar organizatiei Global Cool, care lupta pentru conservarea energiei.

Inainte de imbarcarea in turneu, Maroon 5 va avea cateva aparitii importante in SUA. Astfel, pe 9 aprilie, Adam Levine si colegii lui vor fi prezenti la un eveniment de caritate organizat de canalul FOX, cu scopul de a strange fonduri pentru copiii bolnavi. La spectacol vor mai participa Bono de la U2, Fergie, Snoop Dogg si Mariah Carey.

  • Sursa: www.umusic.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus